Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

NYÁR VÉGI KIÁRUSÍTÁS - 15-50% - AUG. 1. - AUG 31.

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Általános Szerződési Feltételek

Amennyiben vásárlója vagy aktív felhasználója szeretnél lenni az Óra-karóra.hu webáruháznak, kérjük figyelmesen olvasd el az alábbi Általános feltételeket, és megrendelésedet csak abban az esetben küldd el, ha minden pontjával egyetértesz. Köszönjük.

Szerződés tárgya:

Az alábbi szerződés a szerződő felek az www.ora-karora.hu webáruházban leadott megrendelésekhez kapcsolódó jogait és kötelezettségeit rögzíti.

Szerződő felek:

Jelen szerződés a www.ora-karora.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője: Innovative Group Kft. és a Szolgáltatás igénybe vevője között jött létre, betartását mindkét fél kötelező érvényűnek fogadja el.

Üzemeltető adatai:
Üzemeltető: Innovative Group Kft.
Székhely: 9400 Sopron, Bem u. 3.
Adószám:  14261150-2-08
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH/75910/2014 (NAIH/75911/2014, NAIH-75912)
Bankszámlaszám: (Gránit Bank) 12100011-17519555
E-mail cím: info@ora-karora.hu
Telefonszám: 0670/426-0431 

Tulajdonos:
Cégnév: Innovative Group Kft. 
Cím: 9400 Sopron, Bem u. 3.
Cégjegyzékszám: 08-09-016137
Adószám:  14261150-2-08
E-mail cím: info@ora-karora.hu
Telefonszám: 0670/4260431 

Tárhelyszolgáltató adatai:
Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42
E-mail cím:
Telefonszám:  061/789-2789

Szerződés létrejötte:

Az Óra-karóra.hu weboldalon történő regisztráció és megrendelés feltétele jelen Szerződés ismerete és elfogadása. A megrendelés vendégként (nem regisztrál felhasználóként) való leadás a Szerződés elfogadásának minősül. A Megrendelők személyes adatainak védelméről az Adatvédelmi nyilatkozat rendelkezik.

A Szerződés nyelve: magyar

A szolgáltatás ismertetése

Az Óra-karóra.hu webáruház női és férfi karórák forgalmazására létrehozott internetes honlap, ahol a termékek a raktáron lévő készletmennyiség erejéig , részletes leírással jelennek meg. A szállási és fizetési módot a rendelés során a Megrendelő választhatja ki.

 A vásárlás menete

Az Óra-karóra.hu webáruházban lehetőség van vendégként és regisztrált felhasználóként is vásárolni.

Vásárlás regisztrált felhasználóként
A regisztrálni a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A regisztráció díjmentes.
Az aloldalakon megjelenő képre kattintva megjelenik a termékadatlap, amelynek KOSÁRBA gombjára való kattintással rendelhető meg a választott termék. További termékek megrendelése a TOVÁBB NÉZELŐDÖK gombra kattintva, a vásárlás befejezése a  TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombra kattintva lehetséges. A kosár tartalma a KOSÁR gombra kattintva bármikor ellenőrizhető. A KUPONKÓDOK mezőben van lehetőség a kedvezmények értényesítésére, ehhez a KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE gombot kell megnyomni, a rendszer  pedig automatikusan levonja a kedvezmény összegét.

A KÍVÁNSÁGLISTÁra lehet gyűjteni a megtetszett termékeket, az ÖSSZEHASONLÍTÁS-sal pedig két termék adatit lehet összevetni.

A TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gomb megnyomása után kell megadni a számlázáshoz és szállításhoz legszükségesebb adatokat: nevet, címet, telefonszámot és e-mail címet. Itt van lehetőség kiválasztani a fizetési és a szállítási módot is. Külföldre szóló megrendelést nem áll módunkban fogadni és teljesíteni.

A RENDELÉS ÁTTEKINTÉSE pontban még egyszer ellenőrizhető és szükség esetén módosítható a megrendelés és a megadott adatok, majd a vásárlás a RENDELÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával véglegesíthető.

A megrendelt termékekről és a szállítás költségeiről kiállított számlát az órával együtt küldjük.

A hibásan, hamis adatokkal leadott megrendelésekből  eredő károkért, illetve a megrendelés során fellépő technikai problémákért az Óra-karóra.hu felelősséget nem vállal

Fizetési mód:

 • Készpénz:  Az óra értékének kifizetése telephelyünkön, az óra átvételekor, készpénzben történik.
 • Utánvét: A megrendelés értékét a futárnak kell készpénzben megfizetni.
 • Előre utalás: A számla végösszegét a visszaigazoló e-mailben megadott névre és számlaszámra kell 8 munkanapon belül átutalni. A közlemény rovatban meg kell adni a megrendelés azonosítóját. A termék az összeg megérkezését követően kerül kiküldésre. Amennyiben a számlára a megrendelést követő 8 munkanapon belül nem érkezik meg az utalás összege, a megrendelés törlésre kerül.

Szállítási mód

A délelőtt 10:00-ig megrendelt csomagokat aznap, az ezt követően leadott csomagok másnap kerülnek a futárokhoz.

 • Személy átvétel: A visszaigazoló e-mailben megadott címen, e-mailben vagy telefonon előre egyeztetett időpontban.
 • Futárszolgálat: A csomagok futárszolgálatos kiszállítását a DPD futárszolgálat végzi munkanapokon 8:00 – 18:00 között.A szállítási határidő 1-3 munkanap, amely a karácsonyi időszakban 2-4 munkanap is lehet. Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonos egyeztetést követően ismételten megkísérli kiszállítani a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag visszakerül a feladóhoz. Az ebből keletkező többletköltség a Megrendelőt terheli.
 • Pick Pack Pont: A PIck Pack Pontra feladott csomagok szállítási ideje a tapasztalatok szerint 5-6 munkanap.

Kiszállítás és csomagfeladás csak munkanapokon lehetséges, kiéve azokat a Pick Pack Pontokat, amelyek hétvégén is nyitva tartanak.

Szállítási költségek

 • Személyes átvétel: ingyenes
 • Futárszolgálat előre utalással: 890 Ft
 • Futárszolgálat utánvéttel: 1090 Ft
 • Pick Pack Pock előre utalással: 590 Ft
 • Pick Pack Pont utánvéttel: 790 Ft

Megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt termék/eket tartalmazó csomag átvételéről és kifizetéséről az általá választott fizetési és szállítási módnak megfelelően gondoskodik. Megrendelő köteles a csomagot a kiszállítás napján átvenni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően a hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Megrendelő vállalja, hogy a megrendelő hibájából meghiúsuló kézbesítésből eredő károkat megtéríti az Óra-karóra.hu számára.

Amennyiben a termék kiszállítás közben megsérült, azt a Megrendelő az átvétel napján köteles az Üzemeltető felé jelezni, aki haladéktalanul intézkedik a termék elszállításáról és kicseréléséről. Ezt követően beérkező szállítás közbeni sérülésre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A szállítás közben megsérült termék visszaszállításának és a cseretermék kiszállításának költsége az Üzemeltetőt terheli.

Minimális rendelés érték: 2000 Ft.

Elállás

A Megrendelő a 17/1999. (II. 5.) a távollévők között kötött szerződésekről szóló kormány rendelet 4-es paragrafusa alapján a termék átvételétől számított 14 azaz tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Az ezt követően jelzett elállási szándék esetén vagy azon túl visszaküldött termékek esetén az elállási jog nem érvényesíthető.

A Megrendelő elállás szándékát írásban, az info@ora-karora.hu e-mail címre küldött levélben köteles jelezni. Ezt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló nyilatkozatát az elállási határidő lejárta előtt elküldi.

Elállás esetén Üzembentartó köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az összeget a megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza, hogy személyesen a soproni irodánkban vehető át.

A Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot ha a termék használatát az elállási határidő előtt megkezdte.

Szavatosság, jótállás, garancia

Az Üzemeltető az Óra-karóra.hu webáruházban vásárolt 10 000 Ft feletti órákra 1 év jótállást ad, a 10 000 Ft alatti órákra 6 (azaz hat) hónap szavatosságot vállal, amelyet az óra szerkezetének esetében 1 (azaz) 1 évre terjeszt ki.

A Megrendelőt a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, valamint a Ptk. 1959. Évi IV. Törvény 306-310 §, illetve a Ptk 248 §-aiban foglaltak illetik meg. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza.

A garancia nem vonatkozik a vizesedésből adódó meghibásodra (kivéve a vízálló órákat), a mindennapi használatból eredő kopásra, elhasználódásra (pl. szíj, tok, strasszok, elem, üveg stb.), a nem rendeltetésszerű használatból, vagy durva, nem megfelelő használatra visszavezethető sérülésekre (pl. tokot, szíjat, csatot, strasszokat, koronát vagy gombokat ért külső mechanikai hatások (pl. ütés, rázkódás, súrolás stb.) okozta sérülésekre, illetve szakszerűtlen felnyitás vagy javítás esetén.

A garancia érvényesítésének feltétele a számla megléte, mivel egyben az értékesítés és a szavatosság/jótállás kezdetének napját is rögzíti.

Egyéb rendelkezések

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot jelen Szerződés külön indoklás és értesítés nélküli megváltoztatására. A változást követően leadott megrendelés a módosított Szerződés elfogadásának minősül, nyomon követése a Megrendelő felelőssége. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a Polgári Törvénykönyv és a Távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet vonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

2014. január. 1.