Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

NYÁR VÉGI KIÁRUSÍTÁS - 15-50% - AUG. 1. - AUG 31.

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Miért tőlünk

Bizonytalan vagy?

Talán megrendelés előtt benned is a bizonytalanság és az őrült kíváncsiság érzése keveredik. Bizonytalan vagy az internetes vásárlással kapcsolatban. Aggódsz, hogy nem kapod meg a terméket amit rendeltél, ugyanakkor őrülten kíváncsi vagy, hogyan állna a választott karóra a kezeden. Igyekszünk minden bizonytalanságot eloszlatni, ezért összeszedtük legjobb érveinket, miért tőlünk vásárolj:

 • Nálunk minden óra raktáron van
  A webáruházban található karóráink mindegyike raktáron van. A csomagodat a megrendelés követően a lehető leggyorsabban átadjuk a futárszolgálatnak, így akár már másnap megkaphatod.
 • 14 napos pénzvisszafizetési garancia
  Ha nem tetszik a választott karóra 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben vagy kicseréljük egy másikra, vagy visszautaljuk az értékét. 
 • 1 év garanciát adunk az óraszerkezetre
  Minden termék esetében előfordulhat meghibásodás. Ne aggódj választott karórád szerkezetére 1 év garanciát vállalunk. A kedvező ár miatt a garancia az óra szíjra, az elemre, az üvegre, a házra, a mutatókra és strasszokra nem terjed ki. 
 • Megbízható minőség
  Karóráinkat több éve forgalmazzunk, a meghibásodások száma elenyésző. Ha vigyázol az órádra és gondosan bánsz vele, sokáig viselheted.
 • Gyors szállítás, akár 24 óra alatt
  A délelőtt 10:00-ig feladott rendelésedet még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, így akár már másnap kézhez is kapod.  

Bővebb információkért vásárlás előtt mindenképpen olvasd el a Rendelés menete, a Szállítás és fizetés és a Garancia menüpontok tartalmát. További kérdéseidet az info@ora-karora.hu e-mail címen, vagy a 06-70/426-0431-es telefonszámon várjuk.