Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A piacvezető Q&Q divatórák sikerének 5+1 titka

Pintér Márton
2023. 01. 21. 00:00:00
A piacvezető Q&Q divatórák sikerének 5+1 titka

A Q&Q az egyik legnépszerűbb divatóra márka, amellyel a kedvező árak mellett sem kell lemondanod a kiváló minőségről. A japán világmárka piacvezető a belépőszintű órák közt, és széles választékával, valamint funkcionalitásával téged is lenyűgöz majd. Nézd meg miért választják ennyien a Q&Q divatóráit.

 


A Q&Q az egyik legnépszerűbb divatóra márka, amelyik tökéletesen bizonyítja, hogy kedvező árak mellett sem kell lemondanod a kiváló minőségről. A japán világmárka piacvezető a belépőszintű órák kategóriájában, és elképesztően széles választékával, valamint funkcionalitásával téged is lenyűgöz majd. Nézd meg miért választják ennyien a Q&Q divatóráit.

A Q&Q karórák sikere és népszerűsége egyáltalán nem meglepő, hiszen...

1. Ismerik milyen karórákra vágysz

Egy piacvezető pozíciót senki nem őrizhetne meg anélkül, hogy odafigyelne a vásárlók igényeire. A Q&Q ezért folyamatosan végez különböző felméréseket, megkérdezi fogyasztóit, majd ez eredmények alapján fognak neki az új modellek tervezéséhez.

2. Mindig követik az aktuális trendeket

A tökéletes karóra mindenki számára mást jelent, és máshogy néz ki, ezt pedig a Q&Q tervezői is tudják. Ezért megállás nélkül új tervezek dolgoznak, és havonta egy teljesen új divatórával jelennek meg a piacon.

De nemcsak az aktuális divathoz, hanem a különböző stílusirányzatokhoz is külön termékkategóriát készítettek. Így akár a sportos, akár az elegáns vagy a fiatalos, lendületes formákat kedveled, a rendkívül széles választéknak köszönhetően te is könnyedén megtalálod álmaid karóráját.

3. A Japán minőségből nem engednek

A divatórák világában kiemelkedő teljesítménynek számít, hogy a Q&Q az egyéni technológiáknak köszönhetően képes kiemelkedően magas minőségű karórákat készíteni rendkívül alacsony árfekvés mellett. Az ütésálló és precíz szerkezet, a stabil működés tökéletesen kiszolgálják igényeidet, ha egy strapabíró és időtálló darabra vágysz. Nem véletlen a precíz összeszerlés, relatíve magas minőségű anyaghasználat, hiszen a Q&Q márka a világhírű CITIZEN Watch Co. leányvállalata.

A minőségi normákat magasra teszik és quality controll, avagy minőségellenőrzés kiváló. Az órás piacon nagyon régóta jelenlévő beszállítókkal dolgoznak.

Legvégül brutális mennyiségű órát adnak el, így nagyon sok adat áll a rendelkezésükre és ennek segítségével tudják folyamatosan egyre jobbá tenni az óráikat (anélkül, hogy a fejlesztési költségek elszállnának.)

4. A kifinomult dizájnért nem kell súlyos tízezreket kifizetned

Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ragyogóan elegáns Q&Q karórák közül választhatsz, hanem azt, hogy a tervezés során a részletekbe menő tökéletességet tartják szem előtt.

A divatórák stílusjegyeinek kidolgozására komoly hangsúlyt fektetnek. Így a Q&Q divatórák házainak, szíjainak és díszítéseinek finom formavilágába te is azonnal beleszeretsz majd. Ha kedveled az igényes vonalvezetésű, kifinomult darabokat, akkor kínálatukban garantáltan megtalálod a kedvedre való divatórát.

5. Gondolnak a fiatalokra is

A Q&Q kínálatában a fiatalabb korosztályok is megtalálják kedvenc divatóráikat az Attractive termékcsalád darabjai közt. Ezek olyan karórák, amelyek tökéletesen ötvözik a fiatalos lendületet és szórakoztató formákat a letisztult és kifinomult megoldásokkal.

+1 Kímélik a bőrödet

A fémszíjas karórák anyagában található magas mennyiségű nikkel könnyedén allergiás reakciókat okozhat az arra érzékeny emberek bőrén. A Q&Q azonban betartja az EU nikkelmennyiséggel kapcsolatos ajánlásait, így fémszíjas karórái nem okoznak allergiás reakciókat és bőrödet sem irritálják.

Te is egy igazán jó minőségű karórára vágysz megfizethető áron? Nézd meg webáruházunk Q&Q karóráit és te is garantáltan beleszeretsz egybe » 

Tartalomhoz tartozó címkék: Divat

Keresés