Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

20% KEDVEZMÉNY BALLAGÁSRA MINDEN ÓRÁRA!

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

2016-os őszi divatóra trend

Az ősz a változások évszaka, amikor a környezet és mi emberek is átalakulásokon megyünk keresztül. Míg a természet a télre készülvén cseréli le a ruhatárát, addig mi az időjáráson kívül a folyton változó divatot is követni igyekszünk.


Ahogyan a trendek formálódnak, nekünk is tartanunk kell a lépést, ha nem akarunk lemaradni a többiektől. Ha már úgyis megváltoztatjuk a hűvösebb idő miatt a ruhatárunkat, ügyeljünk az összhatásra, hogy az évszaknak megfelelő színkombinációt használjuk. 


Valószínűleg tudjátok már, hogy van egy kiegészítő, amely egyszerre lehet ékszer és hasznos eszköz is egyben. Ez pedig nem más, mint a karóra. Egy hozzánk illő stílusos órával rengeteget dobhatunk ám a megjelenésünkön. 


Most megmutatjuk, hogyan választhatjátok ki az évszakhoz, a divathoz vagy éppen a saját egyéniségetekhez legjobban passzoló karórát. 


Karórák a szolid formák kedvelőinek


A természet ősszel az egyhangú és nyugodt zöldet vidám és ezerszínű színkavalkádra cseréli le. Az évszak divatszínei között is szép számmal találunk harsány és extravagáns árnyalatokat is. Ott van például a Spicy mustar erőteljes sárgája, vagy a tényleg kissé rikítóan lila Bodacious.


Ám mi van akkor, ha mi nem szeretjük az ilyen hivalkodó megjelenést? Hanyagoljuk a divatot, vagy inkább adjuk fel egyéniségünket, hogy trendinek látszunk? Nem kell dilemmába esnünk. Van megoldás.


A szolid barna például nagyon is illik ehhez az évszakhoz. Még a Pantone őszi divatszínei között is megtalálhatjuk a Warm Taupe meleg szürkésbarnáját.


Ez a szín, nagyon jól megy a szerényebb öltözködéshez is. A mogyoróbarnához hasonló árnyalat pompásan társítható a feketével vagy fehérrel is.


Itt van például egy ilyen őszi álomba kitűnően beleillő karóra, ami fekete szíjával remekül illik a barna ruháinkhoz. Ezen kívül választhatjuk még a Geneva egyszerű, de ezzel együtt  modern és fiatalos szerkezetét is. Az elegáns hölgyek minden bizonnyal inkább az Excellanc klasszikusabb megjelenésű óráját választják majd szívesebben. 


Karórák a felpörgetett elegancia jegyében 


Ha letettük már a voksunkat a szolid stílusnál, de mégis szívesen adnánk egy leheletnyi lendületet a megjelenésünknek, akkor is van számos lehetőség előttünk. Mielőtt engednénk magunkat belesüppedni az esős őszi melankóliába, vegyük egy picit dinamikusabbra a figurát! 


A bézs és az arany kombinációja egészen káprázatos összhatást eredményez. Ha megnézitek ezt a karórát, rögtön tudni fogjátok miről is van szó. Az Akzent rózsaarany karórája, nem csak színben passzol az évszakhoz, hanem visszafogott trendiséget sugároz. De ha már itt vagyunk, akkor nem mehetünk el szó nélkül az Excellanc ellenállhatatlan vonzereje előtt sem. 


Őszi színrobbanás egy karórával


Az évszak kirobbanó színei mindenkit magával ragadnak. A kavargó őszi szellőben táncot lejtő falevelek, lángvörös és narancssárga árnyalatai egészen lenyűgözőek. Adva van hát a lecke, hogyan tükrözzük vissza ezt a hangulatot a megjelenésünkkel. 


Ahogy körülnézünk a természetben a barnának sokféle változatával találkozhatunk. Ez az árnyalat az öltözködésben is örök trendnek számít. A Pantone idei divatszínei között is megtalálhatjuk a már említett Warm Taupe visszafogottabb mogyoróbarnáját és a harsányabb Dusty Cedar már pirosas változatát is, ami tulajdonképpen már a rózsaarany melegebb, barnább változata.


Így aztán ha egy igazán trendi színű órát szeretnénk ősszel választani, akkor az előbbiek ismeretében az Ecellanc barna-rózsaarany karórája a leginkább ajánlott.


Viszont az ősz sodródó lendületét a divatszínek között leginkább az Aurora Red, vagyis a hajnal vöröse ragadja meg. Egy életvidámabb, szenvedélyesebb személyiségnek így nagyon jó választás lehet a Geneva megatrendi piros karórája vagy ez az észbontóan piros Donna Kelly.  


A karóránk fémes csillogása


Igen, nagyon szépek ezek a színek, de ha az elképzelésünk picit másmilyen és elsősorban ékszer gyanánt hordanánk karórát, így inkább egy fém házas órát érdemes választani. Így is van bőven lehetőségünk. 


Az ékszerek főbb színei az ezüst és az arany. Ha ezeket az évszakoknak akarjuk megfeleltetni, akkor az arany a napsütötte nyárhoz, az ezüst pedig a hűvösebb télhez illik jobban. 


Az ősz színe akkor vajon melyik fémes árnyalat lehet? Nem más mint a rózsaarany!


Az Excellanc igazán attraktív és rózsaarany karórája a legragyogóbb választásunk lehet idén őszre! Ha vékonyabb a csuklónk, akkor ez a roséarany-márvány színű karóra lehet a megoldás az őszi megjelenésünk kihangsúlyozására. 


Extrém karórák az unalmasabb hónapokra


 Ahogy haladunk előre az őszben, úgy válik minden egyre komorabbá. Lehullanak a falevelek és kifakulnak a környezetünk színei. Ne hagyjuk ezt annyiban!  Vigyük át a ragyogást erre az időszakra is és töltsük meg élettel az egyhangú hónapokat!


Egy ilyen Monte Carlo karórával biztosan nem mi leszünk a társaság legunalmasabb tagjai. Ha szolidabb dinamizmust szeretnénk, akkor ez az imádnivaló Excellanc karóra lesz az ideális választás. 


Végezetül pedig megmutatjuk azt a karórát, amivel kétségtelenül mi leszünk 2016 őszének hercegnői. 


Megérkezett az új őszi/téli kollekció is. Nézd meg őket itt »