Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

20% KEDVEZMÉNY | NYÁRI DIVATÓRA NAPOK JÚLIUS 9-12.

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

2016-os női karóra trend

A karóra a nők egyik legkedveltebb kiegészítője. Bár évszakonként nem mutatkozik akkora változás az éppen legdivatosabbnak tartott formák, színek és díszítések tekintetében, mégis érdemes figyelembe venni a 2016-ban legtrendibbnek tartott irányokat, ha női karóra vásárlás előtt állunk. 


Nézzük, milyen a női karóra trend 2016-ban 


Idén abszolút hódítanak a nagyobb méretű karórák. Igen, a vékonyka női csuklón egyaránt. Felejtsd el ebben az évben, az édes kis visszafogott ketyegődet, az a jó minél feltűnőbb, minél egyedibb, minél inkább megakad rajta az ember szeme. Mégiscsak egy kiegészítőről beszélünk, és most a legegyszerűbb fehér póló és farmer kombinációt is ügyesen feldobhatod.


Bár a designbőr szíjas órák mindig divatosak maradnak, idén mégis a fémszíjas karórákra helyeződik nagyobb hangsúly. A csillogó arany, ezüst és rózsaarany színek mellett ráadásul már színes fém szíjas órák is beszerezhetők. Nagyon jól mutatnak, fehérben, feketében, kékben, rózsaszínben vagy akár sárgában is.


Most szinte alig találni olyan női karórát a divatóra webshopok polcain, amelyekben nem csillog egy vagy több strasszkő. Minimum 1 kövecskével feldobják a számlapot, de gyakoribb, hogy körben az egész ház kövektől csillog, sőt sokszor a szíjba is építenek belőlük. Nagyon jól mutat, nem kell félni tőle.


Ügyelj arra, hogy az órád harmonizáljon a ruháddal, figyelj a színek harmonikus párosítására is. Ha túl sokféle ruhád van, akkor válassz inkább jól kombinálható színeket mint a fekete, a fehér, az arany vagy az ezüst, de ebben a szezonban a rózsaarany is szuper választás.


Ha nem akarsz egy kisebb vagyont költeni az karóráidra, akkor válogass össze inkább több, a különböző szettjeidhez jól passzoló órát. Ezzel nagyon sokat spórolhatsz, mégis minden nap teljesen új outfitben indulhatsz el otthonról.


Válogass az év legtrendibb kiegészítői közül a 8 éves Óra-karóra.hu webáruházban »