Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

5 fantasztikus ajándék nőknek, amivel igazán örömet szerezhetsz

Unod már, hogy minden alkalommal ékszert ajándékozol, és ezúttal szeretnél valami igazán különleges meglepetéssel előállni? Egy divatos karórának bármelyik nő örülne, mi pedig összegyűjtöttünk neked 5 kreatív ötletet, amivel feldobhatod a meglepetésedet, és egy kedves ajándékszettet hozhatsz össze. Te melyiket választod?


Ha egy emlékezetes meglepetéssel készülsz, akkor ajándékozz a karóra mellé..


Övet


Idén tavasszal is nagyon divatosak lesznek az egyrészes ruhákhoz viselt keskeny övek, amihez egy vékonyszíjas karóra illik a legjobban. Ez a finom vonalvezetésű fekete divatóra pedig remek ajándék bármelyik nő számára, aki szereti a könnyed eleganciát.


Egy övvel és ezzel az Excellanc modellel garantált sikert arat majd a meglepetésed, itt már meg is rendelheted ezt az elegáns divatórát »


FEKETE EXCELLANC NŐI KARÓRA EX18689TR


Táskát


Mikor egy nőnek keresel ajándékot és a kirakatokat nézed, óhatatlanul eszedbe jutnak a férfilét olyan örök kérdései, minthogy mit rejthetnek a női táskák. Állj is meg ennél a gondolatnál, hiszen megtaláltad a tökéletes ajándékot a karóra mellé.


Hogy még könnyebbé tegyük a dolgodat, mutatunk is egy ütős összeállítást, amivel nem lőhetsz majd mellé. Egy fehér táska és ez a nőies divatóra nemcsak igazán ízléses párosítás, hanem maga a tökéletes ajándék. Rendeld meg ezt a mesés Donna Kelly karórát most, és akár már holnap csomagolhatod is »


FEHÉR NŐI DONNA KELLY KARÓRA DK4617TR


Ékszerdobozt


A megfelelő ékszer kiválasztásakor bizony komoly fejtörést okozhat, hogy az általad választott darab passzol-e majd párod ruháihoz és kiegészítőihez. Éppen ezért, ha karórát ajándékozol, ne tölts órákat egy másik ékszer kiválasztásával. Ha ezt az elbűvölő Donna Kelly divatórát választod nem is lesz szükséged nyakláncra, vagy fülbevalókra a tökéletes meglepetéshez.


Légy előrelátó, és jusson eszedbe, hogy a „de jó, a kék szoknyámhoz tökéletesen passzol” felkiáltás után, vajon elhangzik-e az a kérdés, hogy „jajj, de hova fogom elrakni”. Valószínűleg igen, ezért fokozd tovább az ajándékod okozta örömet egy csinos kis ékszerdobozzal, ezt a gyönyörű mélykék divatórát pedig már meg is rendelheted itt »


SÖTÉTKÉK, ELEGÁNS NŐI DONNA KELLY KARÓRA VÉKONY SZÍJJAL DK4603TR


Karkötőt


Bár azt tanácsoltuk ne vegyél ékszert, a karkötők esetében most mégis kivételt teszünk, hiszen az ugyanazon a kézen viselt karóra, karkötő párosítások annyira divatosak, hogy egy listáról sem hiányozhatnak mostanában.


Egy karkötő ráadásul a többi ékszerrel ellentétben nem is vonja majd el a figyelmet a tökéletes karóráról, hanem segít viselője csuklójára irányítani a figyelmet. Ez a lenyűgöző rózsaarany strasszos karóra például fantasztikus párost alkot ezekkel a karkötőkkel, és egy visszafogottabb hétköznapi összeállítást is képes feldobni.


Rendeld meg ezt a ragyogó Excellanc modellt itt »


STRASSZOS RÓZSAARANY SZÍNŰ NŐI EXCELLANC KARÓRA EX18692EX


Élményt


Egy jól eltalált karóra már önmagában remek ajándék, ha pedig szeretnéd tovább fokozni a meglepetést, akkor varázsold egy emlékezetes eseménnyé az ajándék átadását. Készíts például egy romantikus vacsorát, aminek a végén még nagyobb örömet okozhatsz ezzel a szemkápráztató arany Geneva karórával, amit itt már meg is rendelhetsz »


ARANY GENEVA FÉMSZÍJAS NŐI KARÓRA GE1586TR


Nem találtad meg az igazit? Semmi gond, nézz körül webáruházunkban, ahol rengetet divatos óra közül választhatod ki a tökéletes ajándékot »