Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

5 lenyűgöző Q&Q karóra a legmenőbb 2017-es tavaszi trendekhez

Az idei tavasz legújabb trendjei megérkeztek, és rendkívül izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban. Most mutatunk neked 5 lenyűgöző Q&Q karórát, amelyek tökéletesen passzolnak az 2017-es tavaszi trendekhez és elengedhetetlen kellékei lesznek megújult ruhatáradnak.


1. A ragyogó strasszos


A strasszos ékszerek idén sem mennek ki a divatból, és mikor lenne itt az ideje egy kis ragyogásnak, ha nem tavasszal? Ez a strasszokkal ékesített fémszíjas modell remekül illik majd tavaszi ruhatáradba, ha munkahelyeden és a hétköznapi életben is szereted a ragyogást.


Rendeld meg itt, ezt a finom vonalvezetésű, különösen nőies Q&Q divatórát, és töltsd meg csilllogással a napjaidat »


Szemfényvesztő Q&Q női karóra stílusos nőknek QQ3459EX


2. A természetes ezüst


Tavasszal mindig igen népszerűek a természetes színek, mint például a barna, és a zöld, ez pedig idén sem lesz másként. Élvezd ki a kellemes meleget és a tavaszi napsütést a legvidámabb színeket viselve. 


A tökéletes összeállításhoz azonban szükséged lesz egy olyan karórára, ami bármelyik tavaszi szín mellett megállja a helyét. Rendeld meg ezt az ellenállhatatlan Q&Q divatórát, ha szereted a szemkápráztató eleganciát »


 


Ellenállhatatlan Q&Q női karóra a legmodernebb nőknek QQ3458EX


3. A kecsesen elegáns


Idén tavasszal újra hódítanak az egyrészes ruhák a keskeny övekkel. Egy ilyen összeállításhoz pedig mi más passzolna jobban, mint egy vékony Q&Q karóra? Ez a kecses karóra nemcsak, hogy tökéletes kiegészítő elegánsabb viseleteid mellé a különleges alkalmakra is, hanem garantáltan a csuklódra irányítja majd az összes tekintetet.


Rendeld meg itt ezt a gyönyörű rózsaarany Q&Q divatórát, ha egy ízléses darabot keresel legelegánsabb egyrészes ruháid mellé.


Kecses és elegáns Q&Q rózsaarany női karóra kifinomult nőknek QQ3454EL


4. A vidám virágmintás


A tavasz közeledtével mindenki várja, hogy elrakhassa a vastag pulcsikat és végre elővehesse a sokkal vidámabb virágmintás ruháit. Ezek a klasszikus darabok idén is a tavaszi trendek legmenőbb viseletei közé tartoznak majd. 


Egy igazán üde és vidám összeállításhoz pedig egy álomszerű tavaszi karóra dukál. Ennek a fehér modellnek a hangulatát remekül feldobja a virágmintával borított számlap és a rózsaarany óraház. Ha szereted a fiatalos és játékos darabokat, akkor ezt a Q&Q divatórát neked találták ki, itt pedig már rendelheted is »


Arany számlapos, fehér designbőrszíjas Q&Q női karóra QQ3450TR


5. Az univerzális kék - ezüst


Természetesen a férfiakról sem feledkeztünk meg. Sőt, számukra egy olyan divatórát hoztunk, amely több tavaszi viselet mellett is tökéletesen megállja a helyét.


Ez a kék designbőr szíjas Q&Q karóra rendkívül jól mutat az idén tavasszal különösen divatos csíkos felsők mellett, de az örökérvényű trendnek bizonyuló fehér ingeket is képes feldobni.


Rendeld meg itt ezt a letisztult eleganciát tökéletesen megtestesítő divatórát, ha idén tavasszal te is szeretnél kitűnni a tömegből »Kék designbőr szíjas ezüst számlapú férfi QQ karóra QQ3445KL


Várd felkészülten az idei tavasz legmenőbb trendjeit, és találd meg álmaid karóráját már most webáruházunkban »