Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

9 éves lett az Óra-karóra webáruház

Nemrégiben 9 éves lett az Óra-karóra webáruház, mi pedig ennek apropóján nosztalgiáztunk egy kicsit. Az indulás első hónapjai mellett persze előkerültek az elmúlt közel egy évtized legemlékezetesebb karórái is, ezeket gyűjtöttük most össze. Készülj fel, mert ebben az összeállításban vár néhány darab, ami garantáltan meglepetést okoz majd. Te mennyire emlékszel közülük?


Az Óra-karóra webáruház indulása


A webáruház egy klasszikus családi vállalkozásként indult saját lakásunkból, 2008 áprilisában így még a konyhában csomagoltuk a szállításra váró divatórákat. Az első év végén aztán saját irodába költöztünk ahol már hajnalban elkezdtük összeállítani a napi megrendeléseket.


Azóta aztán már túl vagyunk még 3 költözésen, az iroda mellett pedig a csapat is kibővült. Már öten dolgozunk azon, hogy mindig megtaláld a legdivatosabb darabokat az Óra-karóra webáruházban.


Az első divatórák az Óra-karóra webáruházban


És ha már a trendi darabokról esett szó, akkor mutatjuk is, hogyan néztek ki az első modellek. Merész megoldások igaz?Közel 10 éve hatalmas népszerűségnek örvendtek a vastag szíjak, amelyek karkötőként is megállták volna a helyüket. Az Excellanc és Jay Baxter divatórák ma is az Óra-karóra webáruház legkedveltebb márkái közé tartoznak. Ilyenek voltak 9 éve.Trendi karórák az elmúlt néhány évből


Az évek során aztán a trendek a keskeny szíjak fele mutattak, mi pedig követtük legújabb divatőrületeketHogy mekkorát képes változni a divat világa néhány év alatt, azt az alábbi darabok mutatják. Ezeket már a nem is olyan távoli múltból kerestünk elő.Már a kezdetek óta folyamatosan törekedtünk arra, hogy az Óra-karóra webáruházban kínálatában mindig megtaláld a legdivatosabb modelleket a legkülönbözőbb stílusokban.


Napjainkban is folyamatosan keressük azokat az új karórákat, amelyek passzolnak az aktuális trendekhez. Nemrég érkeztek meg például a nyári kollekció legújabb darabjai, nézd is meg őket most. »