Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

BESZEREZTED MÁR A KARÁCSONYI AJÁNDÉKOKAT?

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

9 ok, hogy miért válassz időben karácsonyi ajándékot

Ugye szeretnéd karácsonykor valami igazán különleges ajándékkal meglepni szeretteidet? Akkor ideje kiválasztani, hogy mi kerül a fa alá, hiszen a december hamarabb itt van, mint gondolnád. Nézz meg 9 nyomós érvet, ami után belátod, hogy valóban megéri jó előre beszerezni az ajándékokat.


1. Bőven marad időd ötletelni a tökéletes karácsonyi ajándékon


Minden családban akad legalább egy olyan ember, akinek igazi kihívás megtalálni a tökéletes ajándékot. Hiába gondolkodsz napokon, sőt heteken át, végül úgyis elveted a legjobbnak tűnő ötleteket. Ismerős ugye?


Éppen ezért kell időben cselekedned, hiszen ilyenkor még finoman tájékozódhatsz az igényekről anélkül, hogy bárki gyanút fogna. Karácsony előtt néhány héttel azonban már a legóvatosabb puhatolózás is felér egy nyílt "milyen ajándékot vegyek neked?" kérdéssel.


2. Kényelmesen és ráérősen kiválaszthatod, mi kerüljön a fa alá


Ha sehogyan sem sikerül kiderítened, hogy mivel szerezhetnél igazán nagy örömet, akkor se csüggedj. Még bőven van időd körbenézni a boltokban és a neten néhány remek ötlet után. A karácsonyt megelőző hetekben erre viszont már egyre kevesebb lehetőséged lesz, hiszen általában pont akkor szakad egy halom munka a nyakadba vagy romlik el otthon a mikró, amikor éppen ajándékot indulnál vásárolni. 


3. Kikerülheted a hatalmas tömeget bevásárlás közben


Egyébként sem egészséges dolog az utolsó pillanatban ajándékbeszerző körútra indulni. Gondolj csak a hatalmas tömegekre az üzletekben, az órákon át tartó sorban állásra és lökdösődésre. Szükséged van neked erre a stresszre?4. Nem csábulsz el a karácsonyi akcióktól


Karácsony előtt ráadásul nemcsak a rohanó emberek sokasága, hanem a csalogató akciók száma is hirtelen megsokszorozódik. Ilyenkor pedig könnyedén belefuthat az ember egy-egy olyan kedvezményes ajánlatba is, amit egyébként eszébe sem jutna megvenni.


5. Nem kapkodják el előled a legjobb karácsonyi meglepetéseket


Persze előfordulhat az is, hogy rád egyáltalán nem hatnak a leárazások, hanem céltudatosan haladsz a kinézett ajándék irányába. De mi történik akkor, ha a hónapokkal korábban kinézett gofrisütő vagy horgászkészlet elfogyott a polcokról? Na ez az, amitől október környékén egyáltalán nem kell tartanod, hiszen még készlethiány esetén is bőven marad időd kivárni, amíg megérkezik az utánpótlás.


6. Senki nem nyúlja le az ajándékötleteidet


A szemfüles vásárlók azonban nem csupán a boltokban tudnak megelőzni. Valószínűleg veled is előfordult már, hogy kiválasztottad a tökéletes ajándékot, viszont az egyik családtagodnak vagy barátodnak jóval előbb eszébe jutott és le is csapott rá, te pedig hoppon maradtál. Előzz meg mindenkit, és szerezd be a karácsonyi meglepetéseket már októberben.7. Karácsonyig könnyedén ideér időben a csomagod


Ezt a problémát úgy is kikerülheted, ha interneten rendeled meg a karácsonyi ajándékokat, ám ebben az esetben is megéri sietni. Decemberben ugyanis néhány webáruház esetében megnövekedhet a kiszállítási idő vagy akár extra postaköltségekbe is belefuthatsz.


8. Akciósan vásárolhatod meg az ajándékokat


Októberben ráadásul nemcsak a plusz költségek elkerülésével spórolhatsz sokat, hanem lecsaphatsz néhány remek leárazásra is. Az őszi készletkisöprések idején megéri tehát nyitott szemmel járni, hiszen ilyenkor jóval olcsóbban beszerezheted a tökéletes karácsonyi ajándékot.


9. Marad időd karácsonyi hangulatot varázsolni


Az ünnepek előtti utolsó napokat egyébként sem éri meg vásárlással tölteni, hiszen így nem marad időd átélni a hangulatot. A boltok járása helyett inkább élvezd a legfinomabb fogásokat, süss néhány mézes süteményt és nézd meg újra a kedvenc karácsonyi filmjeidet a családdal.Kezdj el ötletelni a karácsonyi ajándékokon időben, nézz meg néhány gyönyörű karórát most »