Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

NYÁRCSALOGATÓ KEDVEZMÉNYEK | -15% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

A szép órák 10 ismérve – ezekre figyelj oda vásárlás előtt

Ugye te is régóta vágysz már egy gyönyörű divatórára, de sehogy nem tudsz döntésre jutni? Bizony néha nem is annyira egyszerű megtalálni a tökéletes kiegészítőt. Most azonban megmutatjuk neked a szép karórák 10 legfontosabb ismérvét, amelyeket megéri figyelembe venni a vásárlás előtt. Ezután a lista után te is könnyedén kiválasztod majd álmaid óráját. 


1. Egy szép divatóra segít kifejezni egyéni stílusodat


A tökéletes kiegészítő kiválasztásakor az első és legfontosabb szempont, hogy passzoljon a stílusodhoz és a személyiségedhez. Legyen szó akár egy szép divatóráról vagy éppen egy nyakláncról, az adott ékszer akkor fest majd a legjobban, ha azt teljes magabiztossággal és természetességgel viseled. 


2. A tökéletes karóra nemcsak szép, hanem egyedi is


Ugye te sem szeretnél olyan órában rohangálni, amely minden második ember kezéről visszaköszön az utcán? Na, persze ettől persze még lehet szép egy kiegészítő, de azért mégis csak jobban simogatja majd a lelkedet a tudat, hogy nemcsak egy mutatós, hanem egy igazán egyedi ékszert viselsz. Hiszen te is tudod: a változatosság gyönyörködtet.


Szerencsére a legnépszerűbb divatóra márkák elképesztően változatos és széles kínálatában a legkülönfélébb stílusok, fazonok és színek közt te is könnyedén megtalálod majd új kedvencedet.3. Egy különleges jellemvonás még szebbé varázsolhatja órádat


A legszebb divatóráknak éppen ezért mindig akad valami különleges jellemvonása. Lehet ez akár egy látványos, strasszos díszítés, egy utánozhatatlan számlap vagy éppen egy csodaszép, kecses szíj. A lényeg, hogy ezek az apró finomságok képesek feldobni és szemet gyönyörködtető ékszercsodákká varázsolni még a legszolidabb modelleket is. 


4. Egy szép divatóra mértéktartó, sosem hivalkodó vagy túlzó


Azért azt se felejtsük el, hogy a kevesebb néha bizony több, úgyhogy az egyedi vonásokkal is megéri csínján bánni. Amíg egy-egy extra megoldás egyedi külsőt varázsolhat új órádnak, addig a túlzásba vitt, hivalkodó „látványelemek” a legtöbb esetben sokkal inkább csak elrontják az összképet.5. Egy igazán mutatós karóra egységes stílust képvisel


Az új óra kiválasztása előtt érdemes arra is odafigyelni, hogy az egyes elemek - mint például az óraház, a szíj vagy számlap – stílusa egyezzen vagy legalábbis ízléses harmóniát alkosson. Nem túl esztétikus látvány ugyanis, amikor például egy alapvetően visszafogottabb, elegánsabb óra számlapján rózsaszín masnik díszelegnek. 


6. Az esztétikus vonalvezetés az óra szépségének kulcsa


Ezek után azt már mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos az egyes elemek kidolgozottsága. Merthogy az igazán szép divatórák már a vonalvezetésükkel képesek rabul ejteni a szívedet. És itt most nemcsak a kecses, vékony órákról van szó, hanem a szögletesebb vagy karakteresebb modellekről is. Hiszen egy négyzet alapú vagy egy markánsabb óraház ugyanúgy lehet szép, de ezekben az esetekben különösen fontos az igényes kivitelezés. 7. A tökéletes óra mérete pontosan passzol a csuklódra


Hogy az új divatórád mennyire mutat majd szépen a kezeden, azt nagyban befolyásolja a mérete is. És itt most első sorban nem csupán arra gondolunk, hogy az óra ne lötyögjön a kezeden. Ez ugyanis egyértelmű, viszont akad egy olyan szempont, amit érdemes figyelembe venni a vásárlás előtt.


Ez pedig nem más, mint a csuklód métere. Az erős kezű férfiak esetében például igen csak furán néz ki egy kisméretű óra, ami szinte elveszik szem elől. A hölgyeknél viszont már pont fordított a helyzet, hiszen a vékonyabb csuklón akármennyire is szép egy óra, túl nagynak érezhetik azt. Számukra tökéletes megoldást jelentenek a vékony, keskeny szíjas modellek, amelyek nemcsak remekül festenek majd, de segítenek kihangsúlyozni kezüket.


8. Ízléses színek nélkül nincs is szép divatóra


Nem szabad figyelmen hagyni az órák színét sem, hiszen ez az első, amit észrevesznek majd az emberek, amikor a kiegészítőidre pillantanak. Hogy ki melyik színt tartja szépnek, az értelemszerűen ízlés kérdése, viszont akad itt két apróság, amivel sokat tehetsz a stílusos megjelenésért.


Az egyik természetesen az, hogy elkerülöd az olyan ízléstelen színpárosokat, mint például a lila és a citromsárga. Külön-külön egyébként olyannyira parádésan mutatnak, hogy a legmenőbb tavaszi és nyári árnyalatok közé is beverekedték magukat, de azért egymás mellett viselve mégsem alkotnak túlságosan esztétikus kombinációt. A másik pedig, hogy célszerű olyan színű órát választani, ami passzol a külsődhöz, hiszen teljesen más árnyalatok állnak jól például egy tavasz és egy nyár típusú embernek.9. A legszebb órák követik a legújabb vagy az időtálló trendeket


És hogy milyen színekre, formákra vagy fazonokra éri meg voksolni, ha egy igazán szép karórára vágysz? A választásban sokat segíthet, ha ránézel a legújabb trendekre, hiszen a legnépszerűbb divatőrületekkel garantáltan nem lősz majd mellé.


A divatóra márkák döntő többsége egyébként is folyamatosan követi a legfrissebb irányzatokat, és gyönyörű új órákat dob piacra. De természetesen akadnak olyan örök klasszikusok is, amelyek soha nem mennek ki a divatból.


10. Egy igazán szép karóra remekül beleolvad az összképbe


Ha a kinézett óra nagyon „egyben van” és a stílusjegyektől kezdve a méreten át a színekig minden a klappol, akkor már kezdhetsz is tervezgetni, hogy milyen szettek mellett áll majd a legjobban. Mert az sem éppen probléma, ha az új divatórád, akármennyire szép is, passzol a többi kiegészítődhöz és természetesen az aktuális viselethez.


Sőt, a vonzó megjelenés egyik kulcsa éppen ez lesz, attól függetlenül is, hogy  elvégre egy vagányabb bőr- vagy farmerdzseki mellett elég furán festene egy virágmintás lila karóra. De valószínűleg a lazább, sportos összeállításaid mellé sem az elegánsabb ékszereidet veszed majd fel.


Találd meg új kedvenc kiegészítődet, válogass több száz meseszép divatóra közül most »