Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

NYÁRCSALOGATÓ KEDVEZMÉNYEK | -15% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Bemutatkoznak a Lupai új, fiatalos és elegáns karórái

A Lupai elegáns karórái már korábban meghódították webáruházunk vásárlóit, ezúttal pedig új, még fiatalosabb darabok érkeztek. Nézd meg, hogyan hozhatod ki ezekkel a gyönyörű modellekkel még a legegyszerűbb elegáns viseletekből is a maximumot.


4 ok, amiért egy Lupai karóra tökéletes választás


1. Letisztult formák


A Lupai modellek sajátossága az egyszerű vonalvezetés és a hagyományos, letisztult formák. Nem jellemző rájuk a hivalkodás, ám a kiváló minőségű designbőr szíjaknak és a szemrevaló arany színű óraháznak köszönhetően csak úgy sugárzik ezekből a divatórákból a könnyed elegancia. 


2. Fiatalos lendület


A visszafogott formákat ráadásul nemcsak az arany színű díszítéssel, hanem a divatos színekben pompázó szíjakkal tették igazán különlegessé a Lupai tervezői. Igazi fiatalos karórák születtek így, amelyeket az igényes és kifinomult vonalvezetés miatt bátran választanak azok a nők is, akik szeretik követni a legújabb trendeket.3. Könnyed elegancia


Egy fiatalos és színes Lupai karóra tökéletes választás, ha szeretnéd feldobni egyszerűbb viseleteidet, és egy kis könnyed eleganciára vágysz a hétköznapokon. Az olyan vidám színek, mint ez a rózsaszín, kék vagy piros remekül mutatnak egy visszafogott összeállítás mellett is. Ezekkel a színes darabokkal igazán divatos lehetsz akár munkába, akár egy családi ünnepségre indulsz. 


4. Hagyományos stílus


A Lupai divatórái közt megtalálod az olyan hagyományos színeket is, mint a bézs, a fehér és a fekete. Ezek a stílusos darabok remek kiegészítői lesznek megjelenésednek akár egy komolyabb eseményen is. Az arany színű óraházaknak és a gyönyörű számlapoknak köszönhetően így akkor sem kell lemondanod a trendi darabokról, ha éppen színházba vagy esküvőre vagy hivatalos.Fedezd fel a könnyed elegancia elbűvölő világát a Lupai fiatalos karóráival. Válaszd ki a kedvencedet itt. »