Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Digitális órák - múló hóbort vagy új divatőrület?

A digitális órák néhány éve óriási lendülettel robbantak be a köztudatba, azóta azonban egyre kevesebbet hallani róluk. Vajon ilyen gyorsan kikoptak a divatból vagy inkább már teljesen hétköznapi életünk részeivé váltak? Erre a kérdésre mutatjuk most meg a választ, amiből megtudhatod, hogy mennyire is divatosak napjainkban a digitális órák.


Rohamosan terjedő divatőrület


A digitális órák a megjelenésük idején óriási sikereket arattak, Magyarországon például gyorsabban elterjedtek, mint később a személyi számítógépek. Napjainkban a digitális órák legújabb forradalmát éljük, ugyanis az okosórák kezdtek viharos gyorsaságú hódításba.


Néhány éve még meglepődve és értetlenkedve fogadtuk azokat az ismerőseinket – már, ha egyáltalán volt ilyen -, akik okosórával a kezükön rohangáltak. Ez nem is csoda, hiszen 2013-ban alig több, mint egy millió darabot adtak el világszerte. 


A okosórák aztán hirtelen óriási népszerűségre tettek szert, hiszen a következő években már 5 millió, majd 19 és 38 millió modellt vásároltak. Idén pedig minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvendenek az okosórák, ugyanis 75 millió darab kelt el világszerte.


Az okosórák körüli óriási divatőrület tehát még csak most kezd igazán kibontakozni. Napjaink modelljei pedig egyre formásabbak és esztétikusabbak, így igazán jól mutatnak majd csuklódon egy divatos összeállítás praktikus kiegészítőjeként.Digitális óra trendek a kezdetekkor


Ez persze nem volt mindig így. Érdekes belegondolni, hogy néhány évtizede, mikor megjelentek az első számológéppel vagy kamerával összekötött karórák, akkor azok a hatalmas méretű darabok merítették ki az okosórák fogalmát. Ezek a modellek nem mindig követték a legújabb trendeket, ha a dizájnról volt szó, inkább diktálni próbálták azokat – sokszor elég kevés sikerrel. 


Áss mélyebbre az okosórák történelmében, és ismerd meg korábbi írásunkból, honnan is indultak ezek a forradalmi karórák.Szépülő digitális órák a közelmúltból


Ahogyan haladtunk előre az időben a digitális órák egyre több funkciót kaptak, a legújabb technológiák pedig lehetővé tették méreteik csökkentését. Így a karórák tervezői már arra is odafigyeltek, hogy ne csak praktikus, hanem divatos modelleket készítsenek. 


Webáruházunkban indulása, vagyis 2008 óta megtalálhatod a trendi digitális karórákat, ezért elő is kerestünk gyorsan néhány emlékezetes darabot, hogy felidézzük mit is jelentett a divatos és modern óra fogalma egy évtizede.Csupán néhány évnek kellett eltelnie, és a digitális karórák még divatosabb külsőt öltöttek. Ezek a darabok 2012 környékéről valók, és már felfedezhető rajtuk az elegáns vonatvezetés, amit a keskeny szíjak és a divatos lekerekített formák mutatnak a legjobban.Divatos digitális órák napjainkban


A digitális karórák napjainkban még kisebbek és szemrevalóbbak lesznek, emellett pedig viselésük is egyre kényelmesebb. A tervezők a praktikusság és az új funkciók mellett a trendi megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek, így a digitális órák széles kínálatából te is könnyedén megtalálhatod a stílusodhoz leginkább passzoló darabot.


Az ár-érték bajnok okosóra


A márkás karórák azonban sokszor súlyos tízezrekbe, akár százezrekbe kerülhetnek, aminek okairól itt írtunk bővebben. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak csillagászati összegekért vásárolhatod meg álmaid modelljét, hiszen webáruházunkban megtalálod ár-érték bajnok okosóránkat, amely nemcsak remek funkcióival, hanem divatos megjelenésével is elvarázsol majd.Ismerd meg jobban okosóránk funkcióit, amelyekbe azonnal beleszeretsz majd, ha te is pörgős közösségi életet élsz. Nézd meg közelebbről itt »