Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezeket hordjuk majd idén tavasszal

2016. 03. 17. 09:00:00
Ezeket hordjuk majd idén tavasszal

Egyre jobb a hangulatod, ahogy melegszik az idő. Kedved támad átpakolni a szekrényedet és a téli pulcsik helyett inkább a friss, tavaszi kollekciókkal töltendéd meg a polcot? Akkor mindenképpen tudnod kell, mi lesz a trend idén tavasszal!

Egyre jobb a hangulatod, ahogy melegszik az idő. Kedved támad átpakolni a szekrényedet és a téli pulcsik helyett inkább a friss, tavaszi kollekciókkal töltendéd meg a polcot?

Akkor mindenképpen tudnod kell, mi lesz a trend idén tavasszal! 

A Pantone színpalettája alapján idén tavasszal a derüs optimizmus és a harmónia kerül majd a középpontba. Nézzük milyen színekben pompázhatunk heteken belül! 

Piros árnyalatok 

A tavaszi kollekciók egyik meghatározó színe lesz a rózsakvarc. A visszafogott rózsaszín nem csak a romantikus lelkeknek áll jól. A barack meleg árnyalata a tavasz energiáit és barátságos hangulatát közvetíti. Már viselni is csodás érzés. A tüzes, vibráló vörös a legunalmasabb reggeleket is felperzseli. 

Kék árnyalatok

A könnyed és nyugtató világoskék mellett az élénk és feltűnő tengerészkék is a húzó színek között szerepel majd. Ez utóbbi ráadásul a tavaszi paletta több árnyalatával is remekül harmonizál. 

Föld színek

Bár a föld színek inkább az őszi hónapok jellemző árnyalati, idén tavasszal nem szorulnak háttérbe. A jegeskávé barna színe és a napsárga kellemes pillanatok juttat eszünkbe.

Zöldes árnyalatok

A kékeszöld árnyalatok a vízpartok boldogságát idézi, nagyon kedvelt szín ezért idén a türkiz, amelyet a fűzöld vidám színe is erősít. A természet maga! 

Az idei tavasz meghatározó színeit bátran viselheted a ruháidon, jól mutatnak, felnőn, nadrágon és szoknyán is, jól kombinálhaók az örök divatnak számító fehérrel és feketével is.

Kiegészítőként is szívesen látnád magadon? Válassz az új tavaszi kollekcióból »

Tartalomhoz tartozó címkék: Szépség Divat

Keresés