Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

20% KEDVEZMÉNY | NYÁRI DIVATÓRA NAPOK JÚLIUS 9-12.

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Hasznos és divatos ajándékötletek nőknek

Egy férfinak szánt ajándék kitalálásán túl már csak a női ajándékokkal van nehezebb dolgunk. A nőkre ugyanis nagyon jellemző az impulzusvásárlás, azaz ha meglátnak valamit, addig nem nyugszanak, amíg meg nem veszik maguknak. Így szinte mindenük megvan, amire csak vágynak. De mégis mivel lehetne akkor egy mai modern nőt meglepni, ami szép, trendi és még hasznos is? Hát egy csodaszép, csillogó női karórával! Adunk is néhány ötletet a választáshoz!


Hasznos és divatos ajándékötletek nőknek


Ahhoz, hogy a legideálisabb ajándékot tudd megtalálni, gondold végig, hogy milyen stílusa van a hölgynek, akinek az ajándékot keresed. Ha ez megvan, már könnyebb is a dolgod.


Fiatal, vagány csajok csillogó strasszok


A mai fiatalok lételeme a feltűnőség, szerencsére az aktuális trend is efelé mutat. Nincs is ezért jobb választás egy tini számára, mint egy csillogó strasszokkal kirakott csodás fémszíjas karóra. Sőt, most a méretektől sem kell tartani, mert a hatalmas házzal készült órák még egy vékonyka csuklón is divatosan mutatnak.


Fiatal felnőtteknek modern elegancia


Az iskolapadból kikopott fiatal felnőttek néha már egy kicsit soknak érezhetik a strasszokkal telerakott női karórákat – pedig nem kellene. Számtalan karóra ugyanakkor csak néhány strasszal készül, csak a számlap egyes részein csillan meg néha-néha.


Fiatalos irodistáknak ízléses vonalvezetés


Azok a nőknek, akik munkája az elegáns megjelenést követeli meg, elképzelhetetlen, hogy egy strasszoktól csillogó kiegészítőt viseljenek. Számukra inkább egy visszafogottabb, hagyományosabb stílusú karóra lesz a jó választás. Készülhet akár fekete vagy fehér szíjjal, hogy minden ruhához jól mutasson, de egy arany, rózsaarany vagy ezüst színű órával sem foghatunk mellé.


Egyszerűséget kedvelőknek


Nem kell a strassz, nem kell a csicsa, nem kellenek az extrém megoldások... igen, vannak ilyen hölgyek is. Szerencsére a divatóra gyártók rájuk is gondoltak, így számtalan letisztult, modern megjelenésű karórával lephetjük meg őket.


Idősebb, visszafogott hölgyek


És persze ne feledkezzünk meg az idősebb hölgyekről sem, akik számára már nem is annyira a megjelenés, sokkal inkább a funkcionalitás lesz a döntő szempont. Válasszunk számukra nagy számokkal díszített, könnyen látható típusú órákat, amelyek csatját minél egyszerűbben be lehet kapcsolni.


Divatos és hasznos ajándékot keresel nőnek? Nézd meg az Óra-karóra.hu új kollekcióját »