Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Hírek

Minden, amit az Óra-karóra kiterjesztett garanciáról tudnod kell

Te is féltve őrzött kincsként óvod az ékszereidet? Mindig hosszú távra tervezel az új kiegészítőkkel? Akkor az Óra-karóra újdonságát, a Kiterjesztett Garanciát neked találtuk ki, most pedig össze is gyűjtöttük róla a legfontosabb tudnivalókat: előnyök, beváltás, szabályok egyetlen listán.

Hírek

Gyönyörűek és divatosak – megérkeztek a legújabb nyári órák

Méghozzá tömegével, hiszen 69 vadonatúj modell érkezett az Óra-karóra webáruházba. Dobd fel nyári összeállításaidat egy mutatós divatórával, és minden tekintet rád szegeződik. Válaszd ki új kedvencedet!

Hírek

Karóra elemcsere az Óra-karóra webáruházban

Soha nem láttad még, hogyan szedik szét a kedvenc karóráidat? El sem tudod képzelni, hogy milyen speciális eszközökre van szükség a miniatűr alkatrészekhez? Akkor érdemes figyelni, mert mi most megmutatjuk neked, hogy az Óra-karóra webáruházban hogyan cserélünk elemet. Íme, nézz be az elemcserék kulisszái mögé.

Hírek

9 gyönyörű női karóra 5100 forint alatt

Végre megérkezett a nyár, te pedig minden bizonnyal már javában keresed a szezon legdivatosabb ruháit. Új szerzeményeidhez trendi kiegészítők is dukálnak, mi pedig mutatunk neked egy pénztárcabarát megoldást, aminek különösen örülni fogsz. Az Óra-karóra webáruházban ugyanis rengeteg divatóra vár téged 5100 forint alatt, nézz is meg 9+1 lenyűgöző darabot.

Hírek

Top 5 nyári divatóra az Óra-karóra webáruházban

Végre beköszöntött a jó idő, és ezzel együtt megjöttek a legújabb divathullámok is. Össze is gyűjtöttük gyorsan, hogy a 2017-es nyári szezon elején melyek az Óra-karóra webáruház legnépszerűbb darabjai. Nézd meg te is, hogy melyik karórákkal lehetsz igazán trendi idén a nyáron.

Hírek

9 éves lett az Óra-karóra webáruház

Nemrégiben 9 éves lett az Óra-karóra webáruház, mi pedig ennek apropóján nosztalgiáztunk egy kicsit. Az indulás első hónapjai mellett persze előkerültek az elmúlt közel egy évtized legemlékezetesebb karórái is, ezeket gyűjtöttük most össze. Készülj fel, mert ebben az összeállításban vár néhány darab, ami garantáltan meglepetést okoz majd. Te mennyire emlékszel közülük?

Hírek

A mechanikus órák történelme az ókortól napjainkig

Az időmérés iránti igény már az ókorban megjelent, a mechanikus karórák izgalmas fejlődése pedig szinte végigkísérte az emberiséget a történelem során. Fedezd fel, hogy jutottunk el a hatalmas toronyórák és a tojás méretű zsebórák világától a mai divatos és modern darabokig.

Hírek

Bemutatkoznak a Lupai új, fiatalos és elegáns karórái

A Lupai elegáns karórái már korábban meghódították webáruházunk vásárlóit, ezúttal pedig új, még fiatalosabb darabok érkeztek. Nézd meg, hogyan hozhatod ki ezekkel a gyönyörű modellekkel még a legegyszerűbb elegáns viseletekből is a maximumot.

Hírek

9+1 gyönyörű toronyóra a nagyvilágból

Egy divatos karóra mindig jól mutat a csuklódon, ha egy trendi összeállításra vágysz. Ezúttal azt is megmutatjuk, hogy mennyire gyönyörű óracsodákat alkottak elődeink már a középkorban. Nézd meg a világ 9+1 legszebb toronyóráját, amitől garantáltan leesik az állad.

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3