#Maradjotthon, rendelj most online!


Az internetes vásárlásnak van néhány vitathatatlan előnye: kényelmes, otthonról végezhető, 0-24 órában rendelkezésedre áll, és ami jelen helyzetben a legnagyobb előnyt jelenti, hogy vásárlás közben senkivel sem kell érintkezned, így biztonságos is.


Karóra, egy csipet kreativitással 


Karórát adni ajándékba egyszerre elegáns, és személyes gesztus is, nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb módja annak, hogy elmondjuk a másiknak, sokat jelent nekünk. Az Óra-karóra.hu webshopban szokás szerint rengeteg stílusú, színű és anyagú divatóra közül válogathatsz, ráadásul most érkeztek meg legújabb, az eddiginél is izgalmasabb darabjaink.


Csekkoltad már őket?


Új karórák


Rendeld meg nálunk egyszerűen, fizess előre banki utalással (így megúszod az utánvétes fizetést), add meg az ünnepelt nevét és címét, és mi egyenesen neki küldjük a csomagot. 


Tipp: Ha ajándékdobozt is rendelsz, mi egyből a dobozba helyezzük a karórát, még szebbé és mutatósabbá téve a meglepetést. 


Mondd el levélben!


Ha szeretnél, akár egy kedves levelet is írhatsz az ajándékozottnak, melyet mi kinyomtatunk (persze nem olvassuk el!), és mellékelve a csomagba helyezzük. Így lesz az ajándékod igazán személyes és szívhez szóló. Ezt kérjük, a rendelést követően külön e-mailben küldd el nekünk az info@ora-karora.hu e-mail címre.


Meglepetés levél


 


Közelgő ünnepek, amiket nem árt megjegyezned


Mely ünnepek azok, amelyeket érdemes észben tartanod? Most felsorolunk néhányat, Te pedig ne felejtsd el beírni őket a naptáradba:


Április 13.  – Húsvét 


A legközelebbi ünnep a Húsvét, ami idén április 13-ra esik. A csokinyuszi és tojás helyett meglepheted szeretteidet egy színes karórával is.


Színes órák Húsvétra


Május 1. – Ballagás


Bár idén a ballagások valószínűleg elmaradnak, a gyerekek egész biztosan örülnének egy kis meglepetésnek a jó bizonyítványért cserébe.


Május 3. - Anyák napja


Ne feledkezz meg anyukádról sem, lepd meg őt Anyák napja alkalmából egy elegáns karórával, azzal az üzenettel, hogy bár most talán nem találkozhattok, de a nap minden percében gondolsz rá.


 


Ugye, hogy nem is olyan nehéz ajándékozni a karantén idején? Csak internet és egy kis kreativitás kell hozzá. 


Kezdd itt a válogatást »