Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Lenyűgöző összeállítások tavasz típusú nőknek

Veled is biztosan előfordult már, hogy beleszerettél egy ruhába, de mikor felpróbáltad, valami egyszerűen nem passzolt, pedig barátnőiden annyira jól nézett ki. Vannak olyan színek, amelyek csak bizonyos évszak típusoknak állnak jól, míg egyes árnyalatok különösen előnytelenek számukra.


Tavasz típusok, jól figyeljetek, mert most mutatunk néhány összeállítást, amiben elképesztően fogtok kinézni.


A változatos tavasz típus


A tavasz típusú nők jellemvonásai a négy évszak közül a legváltozatosabbak, így a finom különbségek alapján három csoportra osztjuk őket. Mutatjuk is, honnan tudhatod, hogy te melyik típushoz tartozol, és mi áll majd igazán jól.


1. Meleg tavasz típus


Szőke haj jellemzi, bőre világosabb, szeme pedig mogyoróbarna vagy melegséget árasztó sötétkék. A meleg tavasz típusú külsőhöz az élénk, vibráló színű ruhák passzolnak a legjobban.


Vibráló színek


Ez a sárga és rózsaszín szett igen bátor választás, egy meleg tavasz típusú nőnek azonban remekül áll. Az összhatást tovább fokozhatod ezzel a pink Donna Kelly karórával, amelyre barátnőid is felkapják majd fejüket. Itt már rendelheted is. »


PINK NŐI DONNA KELLY KARÓRA DK4611TR


Természetes árnyalatok


Az aranyszőke meleg tavasz típusú nők azonban jobb, ha vigyáznak a túlzottan élénk színekkel, hiszen nekik inkább a természetes, mélyebb árnyalatok állnak jól. Mint ez a zöld ruha, ami mellett egy kecses rózsaarany karóra csak még jobban kiemeli majd ez a különleges hajszínt. Rendeld meg itt ezt a gyönyörű Excellanc modellt. »


RÓZSAARANY NŐI KARÓRA VILÁGOS SZÁMLAPPAL EX18719TR


2. Tiszta tavasz típus


Nekik a legfehérebb a bőrük, gyakran szeplősek, hajuk viszont eperszőke vagy élénk vörös színben tündököl. A világos tavasz típusú nők ezért bátran viselhetnek éles kontrasztú színeket.


Kontrasztos színvilág


Mondjuk egy piros – kék összeállítást, amihez tökéletes kiegészítő lesz ez a divatos mélykék Donna Kelly karóra. Ha szereted a könnyed eleganciát a hétköznapokon, akkor ezt a divatórát imádni fogod. Rendeld meg, és akár már holnap viselheted is. »


SÖTÉTKÉK, ELEGÁNS NŐI DONNA KELLY KARÓRA VÉKONY SZÍJJAL DK4603TR


Visszafogott kék


Fehér bőrük mellett jól mutatnak még a hideg, pasztellszínek is, ezért egy tiszta tavasz típusú nő ruhatárából nem hiányozhatnak a kék összeállítások sem. Egy visszafogott viseletet pedig könnyedén feldobhatsz egy szemrevaló ezüst karórával. Ez a letisztult, finom vonalvezetésű Excellanc divatóra például garantáltan a csuklódra irányítja majd a figyelmet. Itt már rendelheted is. »


EZÜST SZÍNŰ NŐI EXCELLANC KARÓRA EX18668EL


3. Világos tavasz típus


Külsejük nagyon hasonlít a nyár típusra, vagyis hajuk szőke, szemük pedig általában türkiz vagy világosbarna. Az élénk és sötét színek nem a legelőnyesebbek számukra, inkább a halvány, és meleg árnyalatok emelik ki legjobban vonásaikat.


Meleg árnyalatok


A világos tavasz típusú nők ezért bátran viselhetnek olyan természetes színeket, mint a barna. A könnyed eleganciát sugárzó egyrészes ruhák mellé pedig remek választás egy stílusos ezüst karóra. Pont, mint ez a gyönyörű és nőies Akzent modell, melynek visszafogott eleganciájával lenyűgözheted környezeted. Rendeld meg itt. »


EZÜST AKZENT NŐI KARÓRA FEHÉR SZÁMLAPPAL AK19059EL


Izgalmas és extrém színek


A meleg árnyalatok számos izgalmas lehetőséget rejtenek, kipróbálhatsz például extrémebb színeket is, mint a narancssárga. Néhány extravagáns kiegészítővel pedig fokozhatod a hatást, a narancssárga ruhák mellett például igen jól mutat majd egy fehér-arany karóra. Ez a ragyogó, strasszos Excellanc modell máris a tiéd lehet. »


FEHÉR-RÓZSAARANY STRASSZOS EXCELLANC KARÓRA EX18469EX


Te melyik típushoz tartozol? Keresd meg a hozzád legjobban passzoló divatórát és rendeld meg itt »