Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

20% KEDVEZMÉNY | NYÁRI DIVATÓRA NAPOK JÚLIUS 9-12.

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Milyen színű óra illik hozzád?

Mindig megdöbbenünk azon, hogy a színeknek milyen kiemelkedő szerepe van az életünkben. Nagyon érdekes, hogy sokszor ugyanaz a szín teljesen másképp hat különböző emberekre. Ennek társadalmi okai is lehetnek. Mi például naná, hogy csakis a nemzeti színű csapatnak szurkoltunk az EB-n. Az olimpián is csak a sötétkék, vagy éppen fehér sapkájú vízilabdázókkal tudtunk rokonszenvezni.


Ezen kívül a kedvenc színeid  meglepően sokat elárulnak a személyiségedről, de ez fordítva is igaz. Érzelmi világodat és egyéniségedet a ruhatárad és megjelenésed színeivel is ki tudod fejezni.


Most megmutatjuk, hogyan válaszd ki a színek alapján leginkább hozzád illő karórát.


Arany


Az arany a dicsőséget és az isteni hatalmat szimbolizálja, az olimpián sem véletlenül aranyszínű érmet kap az első helyezett (ami mondjuk ezüstből van, bocsi az illúziórombolásért... ja a Mikulás sem létezik). A színhez a bölcsességet, tudást és spirituális gazdagságot kapcsoljuk, mint emberi tulajdonságot. Ha az aranyszínű órákat kedveled, az azt jelenti, hogy jó ítélőképességű ember vagy, elmélyült önismerettel. Válassz ilyen órát, ha úgy gondolod, hogy az átlagosnál nagyobb bizalom és nagylelkűség jellemez.Bézs


Ez a szín a praktikus személyiségek jellemzője, lágy és szelíd jellemvonásokkal. Egy ilyen órával azt jelzed, hogy kedveled a klasszikus, hagyományos formákat és nem állnak tőled távol a természethez közeli dolgok sem. 


Barna


A barna a Föld, a termékeny talaj és a hagyományok színe a szimbolikában. Az anyaság egyik meghatározó jelképe. A szín kedvelői szeretik a harmóniát, a stabilitást és többnyire realisták. Barna színű órával azt mutatod, hogy családszerető és megbízható ember vagy. Sárga


A sárga szín áll a legközelebb a napfényhez, így a szín rajongói általában teli vannak életerővel, vidámak és szeretnek sokat nevetni. Érdekes, de az egészséges és tudatos életmód sem áll tőlük messze. Magadra ismersz? Úgy érzed kíváncsi természetű vagy, aki mindig nyitott az új dolgokra? Akkor válassz magadnak sárga órát, mert pont hozzád illik J.


Szürke


A szürke egy józan és elegáns szín. Többnyire tisztelettudó és alázatos emberek kedvelik. Ők általában szelíd és nagyon megnyugtató habitusúak tudnak lenni. A hétköznapokban gyakran a munkát helyezik előtérbe. Ha ilyen a te természeted is, ráadásul a szürkét is kedveled, akkor tudod már a következő órád színét. 


Türkiz


A türkiz a tömegkommunikáció és a média színe. Azok akik kedvelik, általában közel állnak a számítástechnikához vagy a műszaki dolgokhoz is. Nagyon érzékeny, intuitív emberek, akik  gyakran hallgatnak a megérzéseikre. Úgy gondolod, hogya  türkiz a te színed? Gyakran mondod ki amit érzel, ahelyett, hogy inkább azt mondanád amit kellene? Bizakodó, és kreatív személyiség vagy? Akkor egy türkiz óra is passzolna hozzád!Zöld


A zöld a természet a megújulás és a harmónia színe. A gyógyulás és a remény szimbóluma. A zöld a kedvenc színed? Akkor bizonyára együttérző, érzékeny ember vagy, megbízható és jószívű barát. Szereted a természetet, jó az ítélőképességed és nagyon fejlett az igazságérzeted. Gondolkodtál már egy zöld színű karórán?


Ezüst


Az ezüst szín kedvelői született vezetők. Jól kezelik az embereket, praktikus gondolkodásúak és nagyon intuitív személyiségek. Ha gyors döntésekre vagy képes, megfelelően érzékeny vagy és általában jól alkalmazkodsz a váratlan helyzetekhez, akkor egy ezüst színű óra is jól fog illeni hozzád.


Fehér


A fehér szín egyet jelent a tisztasággal és az ártatlansággal. Általában tiszta lapot, új kezdetet jelent. Akkor válassz fehér órát, ha békés természetű ember vagy, meg tudsz hozni fontos döntéseket és kész vagy új utakra lépni.


Fekete


A fekete a fegyelmezett, erőt és méltóságot sugárzó személyiséghez illik. Ha szilárd vagy és kitartó, akkor válassz egy tekintélyt parancsoló, fekete karórát. 


Kék


A kékek a béke és nyugalom emberei. A szín az önfeláldozás és az anyai részvét szimbóluma. Hűséges és őszinte vagy? Úgy gondolod egyszerűen nem tudsz kifogyni  a szeretetből? Ha még az ítélőképességed is a helyén van, akkor egy kék karóra remekül fog menni hozzád.


Lila


A lila a gyógyítás, szolgálat, misztika színe. Fogékony vagy a különlegességre, az egyediségre, ráadásul kreatív vagy és értesz a művészetekhez? Remek, hozzád egy lila karóra remekül passzol majd!


Pink


Ha szereted ezt a színt, akkor bizonyára tele vagy életerővel és tettvággyal. Motiválnak az olyan feladatok, amelyekben kiélheted az alkotói vágyadat. Képes vagy az igazán önfeláldozó szerelemre. Viseld hát bátran a személyiségedet őszintén kifejező pink karórát.


Piros


A piros színt leginkább a temperamentumos, bátor és lobbanékony személyiségek kedvelik. Aktív életigenlő kedv jellemzi őket. Magadra ismersz? Szenvedélyes vagy? Szeretnéd megvalósítani önmagadat? Úgy érzed új utak várnak még rád? Számodra egy piros karóra egyáltalán nem lenne stílusidegen.Rószaszín


A rószaszín az anyaság és a feltétel nélküli szeretet színe. Ha szereted, akkor bizonyára gondoskodó, érzelmes személyiség vagy, aki mindig fogékony egy kis romantikára. A megérzéseid csaknem csalhatatlanok! Egy rószaszín karóra szerepel bennük?


Rózsaarany


Ez a szín egyet jelent az eleganciával és nőiességgel. A sokszor túl fiatalos és cuki rózsaszín nőies árnyalata. Az idősebb nők sokszor az arany karórát, a fiatalabb lányok pedig a rószaszínt kedvelik. Neked lehet, hogy pont a roséarany az igazi!


Most már tudod, hogy milyen színű óra lenne a leginkább Hozzád illő.


Rajta nézz szét a hasonló színű