Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden, amit az Óra-karóra kiterjesztett garanciáról tudnod kell

2018. 01. 23. 09:00:00
Minden, amit az Óra-karóra kiterjesztett garanciáról tudnod kell

Te is féltve őrzött kincsként óvod az ékszereidet? Mindig hosszú távra tervezel az új kiegészítőkkel? Akkor az Óra-karóra újdonságát, a Kiterjesztett Garanciát neked találtuk ki, most pedig össze is gyűjtöttük róla a legfontosabb tudnivalókat: előnyök, beváltás, szabályok egyetlen listán.


Te is féltve őrzött kincsként óvod az ékszereidet? Mindig hosszú távra tervezel az új kiegészítőkkel? Akkor az Óra-karóra újdonságát, a Kiterjesztett Garanciát neked találtuk ki, most pedig össze is gyűjtöttük róla a legfontosabb tudnivalókat: előnyök, beváltás, szabályok egyetlen listán.

Az Óra-karóra webáruház általános, egy éves garanciája

Egy év Általános Garanciát kapsz minden egyes divatóra szerkezetére, amit az Óra-karóra webáruházban vásárolsz. Fontos tudni, hogy 14 napon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket, legyen szó akár a szíjról, akár az óraházról, ennek letelte után viszont már csak a szerkezet meghibásodása esetén cseréljük ki az adott órát.

Mi az a Kiterjesztett garancia, és miért éri meg?

Az Óra-karóra webáruház újdonságával, a Kiterjesztett Garanciával most azonban lehetőséged nyílik plusz egy évvel meghosszabbítani az általad vásárolt divatóra szerkezetére vonatkozó garanciát. Így értelemszerűen a vásárlástól számított két éven belül kicseréljük órádat, amennyiben a szerkezet véletlenül meghibásodna.

A Kiterjesztett Garancia tehát tökéletes választás, ha szeretnéd duplán bebiztosítani az új kedvenc kiegészítődet. Ráadásul mindezt igazán kedvező áron teheted meg, hiszen a plusz egy évre szóló garancia olcsóbb, mint egy új órát beszerezni.

És akkor azt még nem is említettük, hogy természetesen a Kiterjesztett Garancia megvásárlása után is értékes törzsvásárlói pontokat kapsz, amelyeket kedvezményre válthatsz az Óra-karóra webáruházban.

A nyugodt és megbízható vásárlás zálóga a meghosszabbított garancia

A Kiterjesztett Garancia a szigorú minőségellenőrzési folyamat mellett egy újabb biztosíték arra, hogy nyugodt szívvel megbízhatsz a kedvező árú divatórákban, és nem kell csillagászati összegeket elköltened, ha egy lenyűgöző és strapabíró kiegészítőre vágysz.

A plusz egy éves garancia vásárlásával ráadásul nem veszel zsákbamacskát, hiszen biztos lehetsz benne, hogy amennyiben meghibásodik a szerkezet, mi kicseréljük az órádat. Sokan viszont azért választják a méregdrága és márkás órákat, mert abban bíznak, hogy azok nem hibásodhatnak meg. Pedig ez is könnyedén előfordulhat, csak ebben az esetben a javításért is súlyos tízezreket kell kifizetned. Megéri? 

Mire nem vonatkozik az Óra-karóra webáruház Kiterjesztett Garanciája?

Többször feltették már a kérdést, ezért fontos megemlíteni, hogy a Hagyományos és a Kiterjesztett Garancia sem vonatkozik:

  • a szíjra,
  • az óraházra,
  • a strasszokra,
  • egyéb díszítésekre,
  • a koronára,
  • az üvegre,
  • az elemre,
  • és a tokra.

A használatból eredő kopás ugyanis olyan természetes folyamat, amely a mindennapos viselésre tervezett kiegészítőket és ékszereket, így az órákat sem kíméli egy idő után. A divatórák pénztárca barát árainak köszönhetően azonban egyszerre akár több darabot is könnyedén beszerezhetsz. Az órák cserélgetésével ráadásul nemcsak az állapotukat kímélheted, hanem minden viseletedhez kiválaszthatod a tökéletes kiegészítőt.

Milyen esetekben veszik el a Kiterjszett Garancia?

A garancia csak akkor veszik el, ha az órát nem a rendeltetésszerű használata közben éri sérülés. Ha például a szerkezet beázás, esés, túlerőltetés vagy nem szakszerű felnyitás miatt hibásodik meg, akkor a garancia érvényessége értelemszerűen megszűnik.

A szakszerű elemcsere nem veszélyezteti a Kiterjesztett Garanciát

De mi a helyzet akkor, amikor elemcsere miatt kell felnyitni az óra hátlapját? Természetesen emiatt nem veszik el sem a Hagyományos, sem a plusz egy évre szóló Kiterjesztett Garancia, de azért érdemes felkeresni egy órást az elemcserével.

Mivel ő rendelkezik a szakszerű eszközökkel, nem kell attól tartanod, hogy az óra megsérül. Ráadásul a hátlapot is vissza tudja tenni úgy, hogy ne kerüljön por vagy szennyeződés a szerkezetbe.

Hogyan tudom megvásárolni a Kiterjesztett Garanciát?

A Kiterjesztett Garanciát egy új divatóra vásárlásakor egyszerűen, az Óra-karóra webáruházban megszokott módon tudod hozzáadni az általad választott modellhez a kosár oldalon. Egy korábban vásárolt órához utólag már nem tudod megrendelni a plusz egy éves garanciát, így a rendelés során megéri odafigyelni, nehogy véletlenül kimaradjon a “kosaradból”.

Hogyan tudom érvényesíteni a Kiterjesztett Garanciát?

Ha úgy gondolod, hogy meghibásodott a karórád szerkezete, akkor az info@ora-karora-hu e-mail címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.  Az e-mailben tüntesd fel a termékszámot, a számlaszámot és írd meg nekünk, hogy az óra működésével kapcsolatban milyen problémát tapasztaltál.

Legkésőbb 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, és a válasz e-mail-ben tájékoztatunk a visszaküldéshez szükséges teendőkről, és arról, hogyan tudod érvényesíteni a garanciát.

Ugye te is örülnél egy meseszép új órának? Akkor válaszd ki új kedvencedet közel 500 lenyűgöző divatóra közül most »

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés