Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

ADVENTI ÓRAVÁSÁR DEC. 6-7-8. | -10% KEDVEZMÉNY MINDENRE

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Minden, amit az Óra-karóra kiterjesztett garanciáról tudnod kell

Te is féltve őrzött kincsként óvod az ékszereidet? Mindig hosszú távra tervezel az új kiegészítőkkel? Akkor az Óra-karóra újdonságát, a Kiterjesztett Garanciát neked találtuk ki, most pedig össze is gyűjtöttük róla a legfontosabb tudnivalókat: előnyök, beváltás, szabályok egyetlen listán.


Az Óra-karóra webáruház általános, egy éves garanciája


Egy év Általános Garanciát kapsz minden egyes divatóra szerkezetére, amit az Óra-karóra webáruházban vásárolsz. Fontos tudni, hogy 14 napon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket, legyen szó akár a szíjról, akár az óraházról, ennek letelte után viszont már csak a szerkezet meghibásodása esetén cseréljük ki az adott órát.


Mi az a Kiterjesztett garancia, és miért éri meg?


Az Óra-karóra webáruház újdonságával, a Kiterjesztett Garanciával most azonban lehetőséged nyílik plusz egy évvel meghosszabbítani az általad vásárolt divatóra szerkezetére vonatkozó garanciát. Így értelemszerűen a vásárlástól számított két éven belül kicseréljük órádat, amennyiben a szerkezet véletlenül meghibásodna.


A Kiterjesztett Garancia tehát tökéletes választás, ha szeretnéd duplán bebiztosítani az új kedvenc kiegészítődet. Ráadásul mindezt igazán kedvező áron teheted meg, hiszen a plusz egy évre szóló garancia olcsóbb, mint egy új órát beszerezni.


És akkor azt még nem is említettük, hogy természetesen a Kiterjesztett Garancia megvásárlása után is értékes törzsvásárlói pontokat kapsz, amelyeket kedvezményre válthatsz az Óra-karóra webáruházban.A nyugodt és megbízható vásárlás zálóga a meghosszabbított garancia


A Kiterjesztett Garancia a szigorú minőségellenőrzési folyamat mellett egy újabb biztosíték arra, hogy nyugodt szívvel megbízhatsz a kedvező árú divatórákban, és nem kell csillagászati összegeket elköltened, ha egy lenyűgöző és strapabíró kiegészítőre vágysz.


A plusz egy éves garancia vásárlásával ráadásul nem veszel zsákbamacskát, hiszen biztos lehetsz benne, hogy amennyiben meghibásodik a szerkezet, mi kicseréljük az órádat. Sokan viszont azért választják a méregdrága és márkás órákat, mert abban bíznak, hogy azok nem hibásodhatnak meg. Pedig ez is könnyedén előfordulhat, csak ebben az esetben a javításért is súlyos tízezreket kell kifizetned. Megéri? 


Mire nem vonatkozik az Óra-karóra webáruház Kiterjesztett Garanciája?


Többször feltették már a kérdést, ezért fontos megemlíteni, hogy a Hagyományos és a Kiterjesztett Garancia sem vonatkozik:  • a szíjra,

  • az óraházra,

  • a strasszokra,

  • egyéb díszítésekre,

  • a koronára,

  • az üvegre,

  • az elemre,

  • és a tokra.


A használatból eredő kopás ugyanis olyan természetes folyamat, amely a mindennapos viselésre tervezett kiegészítőket és ékszereket, így az órákat sem kíméli egy idő után. A divatórák pénztárca barát árainak köszönhetően azonban egyszerre akár több darabot is könnyedén beszerezhetsz. Az órák cserélgetésével ráadásul nemcsak az állapotukat kímélheted, hanem minden viseletedhez kiválaszthatod a tökéletes kiegészítőt.


Milyen esetekben veszik el a Kiterjszett Garancia?


A garancia csak akkor veszik el, ha az órát nem a rendeltetésszerű használata közben éri sérülés. Ha például a szerkezet beázás, esés, túlerőltetés vagy nem szakszerű felnyitás miatt hibásodik meg, akkor a garancia érvényessége értelemszerűen megszűnik.


A szakszerű elemcsere nem veszélyezteti a Kiterjesztett Garanciát


De mi a helyzet akkor, amikor elemcsere miatt kell felnyitni az óra hátlapját? Természetesen emiatt nem veszik el sem a Hagyományos, sem a plusz egy évre szóló Kiterjesztett Garancia, de azért érdemes felkeresni egy órást az elemcserével.


Mivel ő rendelkezik a szakszerű eszközökkel, nem kell attól tartanod, hogy az óra megsérül. Ráadásul a hátlapot is vissza tudja tenni úgy, hogy ne kerüljön por vagy szennyeződés a szerkezetbe.Hogyan tudom megvásárolni a Kiterjesztett Garanciát?


A Kiterjesztett Garanciát egy új divatóra vásárlásakor egyszerűen, az Óra-karóra webáruházban megszokott módon tudod hozzáadni az általad választott modellhez a kosár oldalon. Egy korábban vásárolt órához utólag már nem tudod megrendelni a plusz egy éves garanciát, így a rendelés során megéri odafigyelni, nehogy véletlenül kimaradjon a “kosaradból”.


Hogyan tudom érvényesíteni a Kiterjesztett Garanciát?


Ha úgy gondolod, hogy meghibásodott a karórád szerkezete, akkor az info@ora-karora-hu e-mail címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.  Az e-mailben tüntesd fel a termékszámot, a számlaszámot és írd meg nekünk, hogy az óra működésével kapcsolatban milyen problémát tapasztaltál.


Legkésőbb 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, és a válasz e-mail-ben tájékoztatunk a visszaküldéshez szükséges teendőkről, és arról, hogyan tudod érvényesíteni a garanciát.Ugye te is örülnél egy meseszép új órának? Akkor válaszd ki új kedvencedet közel 500 lenyűgöző divatóra közül most »