Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

NYÁRCSALOGATÓ KEDVEZMÉNYEK | -15% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Népszerű márkák nyomában - Minden, amit az Excellanc divatórákról tudni érdemes

A tökéletes órát keresed? Egy megbízható, már sokat bizonyított márkát vásárolnál? Akkor ideje megismerned az Excellanc karórák lenyűgöző világát, hiszen ezek a különleges darabok évek óta a legkapósabb divatórák közé tartoznak a trendi nők és a stílusos férfiak körében egyaránt. Össze is gyűjtöttük Neked a legfontosabb tudnivalókat és a márka legnagyobb előnyeit.


Lenyűgöző női és férfi Excellanc divatórák közül válogathatsz


A legnépszerűbb márkák körében igen gyakori, hogy vagy a női vagy a férfi vonalra erősítenek rá, esetleg teljes mértékben csak az egyik nem számára készítenek órákat. Az Excellanc tervezői azonban szembe mennek a hagyományokkal, és a divatos hölgyek mellett a stílusos urakra is gondoltak, hiszen mindkét nem képviselői elképesztően széles kínálatból válogathatnak.


Az Excellanc karórák hatalmas népszerűségnek örvendenek


Ha még soha nem vásároltál olcsó divatórát, és elsőre nem szeretnél mellé lőni, akkor mindenképpen érdemes egy ismertebb, korábban már sokat bizonyított márkát választani. Ez lényegében egyfajta garancia is a minőségre.


Az Excellanc ellenálhatatlan karórái a legnépszerűbb modellek közé tartoznak, az Óra-karóra webáruházban szinte egyetlen toplistáról sem hiányozhatnak. A tavalyi esztendő végén például a 10 legkapósabb női óra közül hármat is az Excellanc adott.Elképesztően széles és változatos kínálatból válogathatsz


És hogy minek köszönhető ez a hatalmas népszerűség? Ahogy a márka nevéből is következik, az Excellanc tervezői minden téren a tökéletességre törekszenek és ez meg is látszik az órák legapróbb részletein is. 


Finom vonalvezetés, igényes és mutatós formák, különleges számlapok és gondosan kidolgozott óraház és fém- vagy design bőrszíj igen széles választékban – ezekre számíthatsz, ha egy Excellanc divatórával ékesítenéd a megjelenésed. Kívánhatnál ennél többet egy impozáns kiegészítőtől?


Egy Excellanc órával megmutathatod egyedi stílusodat


Az Excellanc karóráival ráadásul könnyedén kifejezheted egyéni stílusodat, hiszen rengeteg, fazon, forma és szín közül válogathatsz. A márka több száz órából álló kínálatában ugyanis a ragyogó, strasszos női karóráktól kezdve a szolid, elegáns fazonokon át a karakteres, férfias modellekig könnyedén megtalálod a hozzád legjobban passzoló kiegészítőt.


Így ráadásul abban is biztos lehetsz, hogy nem köszön majd vissza minden második csuklóról ugyanaz az Excellanc óra az utcán. Ami nem éppen hátrány, ha fontos számodra a megnyerő és egyedi megjelenés.A legkülönfélébb viseleteidhez is megtalálod a tökéletes fazont 


Az Excellanc órák lenyűgöző és változatos kollekciói közt ráadásul nemcsak a hétköznapokra, hanem a legkülönfélébb alkalmakra is könnyedén megtalálod az ideális kiegészítőt. Legyél akár a színes, sportos fazonok, akár a letisztult, elegáns ékszerek vagy éppen az extravagáns, formabontó stílus szerelmese.


Egy Excellanc divatórával könnyedén kihangsúlyozhatod kezedet


Ezekkel a bámulatos kiegészítőkkel ráadásul nemcsak egyedi stílusodat mutathatod meg, hanem kihangsúlyozhatod a kezedet is. A képen látható kecses, nőies fémszíjra vagy éppen a vagány, férfias óraházra garantáltan felkapják majd a fejüket, amikor belépsz az ajtón. És ez még csupán egy aprócska ízelítő, hiszen a különleges, látványos megoldások sora itt még korántsem ért véget, nézd csak »Vékony és erős csuklóra is megtalálod az ideális karórát


Ugye Te is tudod, hogy egy-két kivételtől elszámítva egy divatóra legyen akármilyen mutatós, akkor fest majd igazán pazarul, ha passzol csuklód méretéhez. A nők esetében éppen ezért érdemes egy vékonyabb karhoz keskeny szíjas fazonokat választani, míg az erős kezű férfiak számára éppen egy vastagabb szíj és méretesebb óraház lehet a legjobb megoldás.


Ha korábban Te is nehezen találtad meg a tökéletes kiegészítőket csuklódra, akkor mostantól legalább az óra miatt már nem kell aggódnod. Az Excellanc modellek közt ugyanis szép számmal akadnak fém- és designbőr szíjas darabok is a legkülönfélébb méretekben.


Az Excellanc órákkal mindig követheted az aktuális trendeket


Ha szereted követni a legfrisebb trendőrületeket és mindig az aktuális stílusirányzatokhoz igazítod a ruhatáradat, akkor az Excellanc karórákat imádni fogod. A márka tervezői ugyanis folyamatosan figyelik a legújabb divatot, és ennek megfelelően igen sűrűn dobnak piacra új kollekciót, hogy mindig a legmenőbb darabokban nyűgözhesd le környezetedet.


Olcsón vásárolhatsz lenyűgöző divatórát


És megannyi előny ellenére az Excellanc karórái egyáltalán nem tartoznak a drága mulatság kategiórájába. Már 5 000 és 10 000 között parádés modelleket találsz, közben pedig kiélvezheted a divatórák összes előnyét.


Találd meg a tökéletes karórát, válogass lenyűgöző Excellanc darabok közül most »