Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Nézz be a kulisszák mögé – így választjuk ki a legdivatosabb karórákat

Az egyik legizgalmasabb feladat webáruházunk életében az új kollekciók és a kínálat kialakítása. Most neked is engedünk egy kis bepillantást a háttérbe, és megmutatjuk neked, hogy milyen szempontok alapján kutatjuk fel a legdivatosabb karórákat.


Az Óra-karóra-hu kollekciójának kialakításakor kiemelten figyelünk arra, hogy...


Óráink maximálisan kövessék az aktuális trendeket


A olcsóbb divatórák egyik legnagyobb előnye, hogy könnyedén követheted velük a legújabb trendeket. Ezért állandóan szemmel tartjuk az aktuális divatőrületeket, és ezekhez választjuk ki a divatórákat is.


A tavasz közeledtét például már mi is annyira vártuk, hogy erre az alkalomra egy különleges kollekcióval készültünk. Annyi divatos darabot találtunk, hogy csináltunk is egy listát kedvenc összeállításainkból a legmenőbb tavaszi trendekhez. Az új modellek is beleférjenek az 5-10 000 forintos keretbe


Nálunk nem kell súlyos tízezreket elköltened egyetlen divatos karóráért. Az új kollekció darabjait ugyanis mindig úgy válogatjuk össze, hogy az áruk beleférjen az 5.000 - 10.000 forintos keretbe, így akár kettőt is választhatsz. 


Csak kifogástalan minőségű darabok kerüljenek a kínálatba


Nagyon fontos, hogy csak minőségi darabokat válogassunk kínálatunkba, így minimalizáljuk a garanciális problémákat. Ezért legtöbb karóránk hátlapja rozsdamentes acélból készült, rengeteg a design bőrszíjas modellünk, és a kiváló minőségű kvarc szerkezet is alapelvárás nálunk egy divatórával szemben.Karóráink többféle stílust képviseljenek


A válogatás során rengeteg izgalmas darabbal találkozunk, és nagy gondot fordítunk arra, hogy elegáns, ragyogó, extravagáns és visszafogott modellek is széles választékban szerepeljenek kínálatunkba. Fontos, hogy a divatórák a lehető legtöbb viselethez passzoljanak, ezért mindig megnézzük, hogy hány összeállításhoz is lehetne felvenni őket. Találd meg álmaid karóráját, nézd meg webáruházunk legdivatosabb darabjait »