Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Szépség

A szép órák 10 ismérve – ezekre figyelj oda vásárlás előtt

Ugye te is régóta vágysz már egy gyönyörű divatórára, de sehogy nem tudsz döntésre jutni? Bizony néha nem is annyira egyszerű megtalálni a tökéletes kiegészítőt. Most azonban megmutatjuk neked a szép karórák 10 legfontosabb ismérvét, amelyeket megéri figyelembe venni a vásárlás előtt. Ezután a lista után te is könnyedén kiválasztod majd álmaid óráját.

Szépség, Divat, Tippek, trükkök

Variációk ezüstre - 5+1 divatos összeállítás

Ne gondold, hogy a szürkés árnyalatú ezüst színű karórák és ruhák unalmasak és egyhangúak lennének. A szürke az egyik alapszín, így számos ízléses és izgalmas kombináció alapja lehet egy ezüst karóra és ruha is. Mutatunk is rögtön néhány ütős összeállítást, amitől örökre elfelejted majd, hogy eddig unalmasnak gondoltad a szürkét.

Szépség, Divat, Ajándékozás

Hasznos és divatos ajándékötletek nőknek

Egy férfinak szánt ajándék kitalálásán túl már csak a női ajándékokkal van nehezebb dolgunk. A nőkre ugyanis nagyon jellemző az impulzusvásárlás, azaz ha meglátnak valamit, addig nem nyugszanak, amíg meg nem veszik maguknak. Így szinte mindenük megvan, amire csak vágynak. 

Szépség, Divat, Tippek, trükkök

2016-os őszi divatóra trend

Az ősz a változások évszaka, amikor a környezet és mi emberek is átalakulásokon megyünk keresztül. Míg a természet a télre készülvén cseréli le a ruhatárát, addig mi az időjáráson kívül a folyton változó divatot is követni igyekszünk.

Szépség, Divat, Tippek, trükkök

Milyen színű óra illik hozzád?

Mindig megdöbbenünk azon, hogy a színeknek milyen kiemelkedő szerepe van az életünkben. Nagyon érdekes, hogy sokszor ugyanaz a szín teljesen másképp hat különböző emberekre. Ennek társadalmi okai is lehetnek. Mi például naná, hogy csakis a nemzeti színű csapatnak szurkoltunk az EB-n. Az olimpián is csak a sötétkék, vagy éppen fehér sapkájú vízilabdázókkal tudtunk rokonszenvezni.

Szépség, Divat

2016-os női karóra trend

A karóra a nők egyik legkedveltebb kiegészítője. Bár évszakonként nem mutatkozik akkora változás az éppen legdivatosabbnak tartott formák, színek és díszítések tekintetében, mégis érdemes figyelembe venni a 2016-ban legtrendibbnek tartott irányokat, ha női karóra vásárlás előtt állunk.

Szépség, Divat

Ezeket hordjuk majd idén tavasszal

Egyre jobb a hangulatod, ahogy melegszik az idő. Kedved támad átpakolni a szekrényedet és a téli pulcsik helyett inkább a friss, tavaszi kollekciókkal töltendéd meg a polcot?

Akkor mindenképpen tudnod kell, mi lesz a trend idén tavasszal!