Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Daniel Klein

Ön itt jár: Kezdőlap >

Daniel Klein

A Daniel Klein márka az elmúlt több mint egy évtizedben robbanásszerű növekedésen van túl. Kíváncsi vagy rá, hogyan sikerült ilyen gyorsan berobbani a köztudatba?

Daniel Klein Exclusive sorozatot a japán SEIKO vagy Miyota óraszerkezet, kiemelkedő funkciógyűrűk, lünetták és tökéletes design teszi az egyik legnépszerűbb órává. Az órák kialakításánál célul tűzték ki a kiváló minőség, megengedhető ár és igényes, sőt valódi exkluzív megjelenést.

A szíjak minőségében nem ismerik a kompromisszumot. Fémszíjas óráknál szintén rozsdamentes acélt, a bőrszíjas óráknál pedig kizárólag eredeti bőrt használnak. A szilikon szíjas órák anyagösszetételének köszönhetően strapabíróak, kellemes tapintásúak és kevésbé hajlamosak a kifakulásra.  A tok anyaghasználata is ezt az elvet tükrözi, így esett a választás a rozsdamentes acélra.

A Daniel Klein Premium sorozatot a megfizethetőség és a legújabb design trendek ihlették. A Premium sorozatot a méltán népszerű japán Miyota szerkezettel szerelték fel az órákat. Az Exclusive modelleknél elvárt anyagminőség a Premium sorozatban is megjelenik, azonban itt már előfordul, hogy valódi bőr helyett vegán szintetikus bőrt használnak fel. A Premium sorozat funkcionilatásban elmarad az Exclusive sorozathoz képest, mivel a kronográfok funkciói és a lünetták sok esetben csak design célt szolgálnak. 

Rendezés:

Keresés