Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Férfi órák

Ön itt jár: Kezdőlap >

Férfi órák

A karóra a modern férfi kötelező kiegészítője. Találd meg több száz trendi, chronograph-os, klasszikus vagy prémium férfi karóránk közül a leginkább hozzád illőt, vagy szerezz örömet vele szeretteidnek ajándék formájában!
Rendezés:

Mivel fejezhetné ki jobban egy férfi a stílusát, mint a csuklóján viselt karórával? Eredeti funkcióján túl ugyanis a férfi karórák mára a divateszközzé váltak. A mindennapokban a ruha tökéletes kiegészítőjeként, az igényesség és a kifinomultság szimbólumaként jelennek meg.

Érdekesség, hogy bár évek óta a fekete szíjas férfi órák a legkeresettebbek, egyre többen választanak barna, bézs, szürke vagy éppen fehér szíjú divatórát maguknak. És a hagyományosnak számító ezüst házzal készülő fém szíjas férfi karórák mellett egyre népszerűbbek a fekete és szürke házzal készülő darabok is. Sőt, úgy tűnik, a hölgyekhez hasonlóan, a férfiak is szívesen nyúlnak a rózsaarany árnyalatokhoz.

Azt gondolhatnánk, hogy a férfi órák nem engednek annyi változatosságot, mint a női divatórák, de ez természetesen nincs így. Színben, házméretben, a számlap színében és formájában, a szíj anyagában, sőt még az óraszerkezetek számában is számos lehetőség kínálkozik. Így az Óra-karóra.hu többszáz darabos férfi karóra választékából a férfiak is bátran választhatnak akár minden szettjükhöz különböző stílusú divatórát. Erre pedig a rendkívül kedvező, 5-10 000 Ft között ár remek alapot is biztosít.

Keresés