Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

INGYENES SZÁLLÍTÁSI NAP JÚLIUS 7-ÉN, CSAK MA!

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Férfi órák

1-30-ig Össz.: 169
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1-30-ig Össz.: 169
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mivel fejezhetné ki jobban egy férfi a stílusát, mint a csuklóján viselt karórával? Eredeti funkcióján túl ugyanis a férfi karórák mára a divateszközzé váltak. A mindennapokban a ruha tökéletes kiegészítőjeként, az igényesség és a kifinomultság szimbólumaként jelennek meg.

Érdekesség, hogy bár évek óta a fekete szíjas férfi órák a legkeresettebbek, egyre többen választanak barna, bézs, szürke vagy éppen fehér szíjú divatórát maguknak. És a hagyományosnak számító ezüst házzal készülő fém szíjas férfi karórák mellett egyre népszerűbbek a fekete és szürke házzal készülő darabok is. Sőt, úgy tűnik, a hölgyekhez hasonlóan, a férfiak is szívesen nyúlnak a rózsaarany árnyalatokhoz.

Azt gondolhatnánk, hogy a férfi órák nem engednek annyi változatosságot, mint a női divatórák, de ez természetesen nincs így. Színben, házméretben, a számlap színében és formájában, a szíj anyagában, sőt még az óraszerkezetek számában is számos lehetőség kínálkozik. Így az Óra-karóra.hu többszáz darabos férfi karóra választékából a férfiak is bátran választhatnak akár minden szettjükhöz különböző stílusú divatórát. Erre pedig a rendkívül kedvező, 5-10 000 Ft között ár remek alapot is biztosít.

Akik már vásároltak nálunk

"Nagyon elégedett vagyok az órával, másodszor vásárolok innen. Minden webáruháznak így kellene működnie, tájékoztatva vagyok és a futárszolgálat is megbízható."
- Papp Attila -
"Nagyon köszönöm a gyors és pontos szállítást. A futárral minden rendben volt. Az órát csak karácsony után fogja használni akinek szánom, de a beállítása könnyen ment. A honlap jól kezelhető. Köszönöm még egyszer és kellemes karácsonyt kívánok."
- Juhászné Szabó Antónia -
"Tisztelt Webáruház! Meg voltam mindennel elégedve, nagyon szép órát rendeltem, amely időben megérkezett."
- Bársony Zsolt -
"Kedves Hölgyek/Urak! Az általam választott óra nagyon szép, és nagyon jó! Maximálisan elégedett vagyok vele! A futárszolgálat tökéletes volt, a vásárlás során is minden teljesen korrektül ment! A Webáruház is átlátható, könnyen kezelhető. Köszönöm szépen! Még találkozunk!'"
- V. Anikó -
"Kedves Óra-karóra webáruház! A szolgáltatásukkal nagyon meg vagyok elégedve. Nagy volt a választék, de könnyű volt az összehasonlításokat elvégezni. Maga a vásárlás is egyszerű volt, és az árut hamar, sértetlenül megkaptam. Mindent köszönök, további sikereket kívánok. "
- V. Enikő -
"Két órát rendeltem, mind a kettővel teljesen meg vagyok elégedve. Az órákról az oldalon megtalálható információk teljesen egyeztek a valósággal. A szállítás során sérülés nem történt, gyors volt a kiszállítás. Semmi probléma nem történt. A webáruház használata áttekinthető és érthető. Semmi gondot nem okozott a rendelés intézése."
- Demcsák Anett -
"Mindenben maximálisan elégedett vagyok! Több órát is rendeltem és mindegyiknek nagyon örültem mikor megláttam, mert nagyon jó minőségűek! A Futárszolgálat rendkívül gyors, hogy őszinte legyek semmilyen webáruházban nincs ilyen gyors kiszállítás! A vásárlás is zökkenőmentes volt és a webáruház használata is egyszerű és logikus."
- Mercédesz -
Karóra ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Vásárolj 10.000 Ft felett és a csomagodat ingyen szállítjuk házhoz! Ha nem éred el a 10.000 Ft-ot, rendelj 2 órát!

Óra-karóra törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program és ajándék 500 Ft

Regisztrálj és rögtön 500 forintnak megfelelő pontot kapsz, amelyet már az első vásárlásodnál beválthatsz.

NőI ÉS FÉRFI KARÓRA MÁRKÁK