Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Női órák

Ön itt jár: Kezdőlap >

Női órák

Az óra nem csak öltöztet, de képes akár a legegyszerűbb ruhaösszeállítást is tökéletessé tenni. Találd meg a stílusodat, válassz több száz divatos és modern női karóra közül magadnak vagy akár ajándékba!
Rendezés:

Bár kezdetben úgy tűnt, hogy a mobiltelefonok megjelenésével háttérbe szorulnak majd a női karórák, a gyakorlat azt mutatja, hogy ez egyáltalán nincs így. Igaz, hogy sokan ellenőrzik a telefonjukon a pontos időt, de a legtöbb ember a mai napig karórát is visel. Eredeti funkciója mellett ugyanis a szebbnél szebb karórák mára divatkiegészítő szerepet töltenek be.

Különösen igaz ez az egyre mutatósabb és divatosabb női órákra, amelyek színükben, formavilágukban és anyagválasztásukban is a divatvilág aktuális trendjeihez alkalmazkodnak.

A hölgyek tehát napjainkban divatos kiegészítőként viselik karórájukat, és éppen ez a legnagyobb érv az 5-10 000 Ft közötti modern és trendi női karórák mellett, amilyeneket éppen itt, az Óra-karóra webáruházban is találsz. Hiszen egy drága, márkás karóra árából most akár 10 db női órát is választhatsz, és akár minden szettedhez különböző divatórát viselhetsz.

Nem hiányozhat a készletből egy fehér, egy fekete, egy most nagyon divatos rózsaarany, egy visszafogott ezüst házzal készült és egy hangsúlyosabb arany színű karóra sem. Az egyszerű ruháidat pedig remekül feldobhatod egy színes darabbal, nagy kedvencek most a piros, a sötétkék, türkiz és a rózsaszín árnyalatú női karórák.

Keresés