Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Okosórák

Ön itt jár: Kezdőlap >

Okosórák

Mitől okos az okosóra? Az okosórák a szenzorok segítségével figyelik a pulzusunkat, a megtett lépések számát és kiszámolják az aznap elégetett kalóriákat is. A fejlettebb okosórákon elolvashatjuk üzeneteinket és hívásokat is fogadhatunk, az érintéses fizetésről nem is beszélve.
Rendezés:

Okosóra? Oké, de mi az?

Napjaink csúcskategóriás okosórái egyre több funkcióval rendelkeznek és sokban hasonlítanak is egymásra, azonban mégsem mondhatjuk, hogy egy mintára készülnének. Habár az okosórák dizájnja és a funkcióik eltérőek lehetnek, általánosságban elmondható, hogy segíthetnek időt spórolni és odafigyelni a használója egészségére.

Hogyan működnek az okosórák?

Az okosórák rendszerint egy okostelefonra letöltött alkalmazással használhatók. A telefonunk Bluetooth segítségével kapcsolódik az okosórához, és egy alkalmazáson keresztül irányíthatjuk. Számos funkciót érhetünk el így. Figyelhetjük a rólunk gyűjtött adatokból készített statisztikákat, különböző célokat is beállíthatunk, amik elérésében személyre szabott üzenetekkel segít az okosóra, illetve a telefonra érkező üzeneteket és hívásokat is átirányíthatjuk, hogyha szeretnénk.

Kompatibilis az okosóránk a telefonunkkal?

Okosóra vásárlás esetén a legfontosabb, hogy meggyőződjünk róla, hogy kompatibilis-e mobilunkkal. Bár a gyártók folyamatosan bővítik a támogatott telefonok listáját, vannak olyan készülékek, melyek csak saját márkájukkal és típusokkal megegyező okostelefonnal használhatók.

Keresés