Több, mint 25 ezer eladott óra 8 év alatt

Sajnos üres a kosarad :(

SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK | -20-50% MINDEN ÓRÁRA

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Rólunk

A divat és a trendek folyamatosan változnak. Egyáltalán nem biztos, hogy a tavaly vásárolt méregdrága óránk az idei év divatszíneihez és formáihoz igazodni tud.

Az Óra-karóra.hu weboldalt azért hoztuk létre, hogy azok a divatkövetők is egyedi kiegészítőkhöz juthassanak, akik nem szeretnének több tízezer forintot költeni márkás időhatározójukra, mégis egy mutatós, divatos, trendi és különleges órára vágynak megfizethető áron.

Nem titok, hogy a hölgyek ékszerként, aktuális hangulatuknak megfelelően viselik órájukat. Az óraválasztás során pedig sokkal bátrabban vásárolnak, mint férfitársaik. Kínálatunk összeállításakor nagy gondot fordítunk a széles szín- és formaválaszték biztosítására, hogy minden látogatónk megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabot.

Nem szeretnénk tucatnyi ugyanolyan típussal elárasztani a piacot, ezért áruházunk kínálatát folyamatosan változtatjuk, bővítjük és frissítjük. Ezért ne lepődj meg, ha a korábban kinézett órát később nem találod.

Ha az elsők között szeretnél értesülni újdonságainkról, kedvezményeinkről és akcióinkról készítsd el felhasználói fiókodat és iratkozz fel hírlevelünkre. Vásárlás előtt nézz körül akciós óráink között, tájékozódj a rendelés menetéről, a szállítási és fizetési feltételekről és a garanciáról is. Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.

Jó vásárlást kívánunk!