Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

Szállítás

Szállítási költségek

 Vásárlás összege Futár Bankkártyás fizetés Foxpost (átutalás) Foxpost (utánvétel)
10 000 Ft vásárlás alatt 990 Ft 990 Ft 790 Ft 790 Ft
10 000 Ft vásárlás felett INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES

Megrendeléseidet a DPD Futárszolgálat szállítja ki a regisztráció során megadott címre. Kérlek, hogy a megrendelés során azt a címet add meg, ahol a futár napközben, 8:00-17:00 óra között megtalál.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon történt egyeztetést követően ismételten megkísérli átadni a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, úgy visszakerül a feladóhoz.

Amennyiben a két sikertelen kiszállítást követően mégis igényt tartasz a megrendelt termékre, abban az esetben a szállítási költség Téged terhel. Regisztrált felhasználóként e-mailen értesítünk a csomag feladásáról és a kapott fuvarlevélszám segítségével a www.dpd.hu oldalon követheted nyomon csomagod útját.

Fizetési módok

Webáruházunkban előre átutalásos és utánvételes fizetési módok közül választhatsz.

Előre átutalás esetén kérünk, a számla végösszegét az Innovative Group Kft. K&H Bank 10403473-50526972-65851032 számú bankszámlájára utald át. Az átutalás közleményénél add meg rendelésed azonosítóját, amelyet a visszaigazoló e-mail-ben találsz. Ha a megrendelést követően 8 napon belül nem érkezik meg számlánkra az utalás összege, megrendelésedet töröljük.

Utánvételes megrendelés esetén a megrendelés értékét a szállítási díjjal együtt a futárnak fizeted.

Bankkártyás fizetés Barionnal

A megrendelt áruk számláját - természetesen a szállítási díjjal együtt - a csomagban találod.

Szállítási feltételek

A délelőtt 10:00-ig vásárolt termékeket aznap, az azt követően megrendelt órákat a következő napon adjuk át a futárszolgálatnak. A szállítási idő a karácsonyi időszakban 2-4 munkanap is lehet, megértésedet köszönjük. Kérlek, rendelésed elküldésekor vedd figyelembe, hogy csomagfeladást és kiszállítást csak munkanapokon teljesítünk.

Elállás

Amennyiben meggondolod magad, megrendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül kicseréljük az órát vagy elállhatsz a vásárlástól. Ha nem tetszik az óra, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@ora-karora.hu e-mail címen vagy telefonon és miután leegyeztettük a részleteket visszaküldheted az órát.

Amennyiben a visszaküldött termék a nem rendeltetésszerű használat miatt meghibásodott, károsodott vagy az értéke csökkent, kártérítést követelhetünk. Felhívjuk a figyelmedet, hogy elállás esetén a csomagot a lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 napon belül postára kell adnod. A késedelmesen visszaküldött csomagokra az elállási jog már nem érvényesíthető.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy ha a megrendelés során nem a felkínált legolcsóbb szállítási módot választottad, ennek többletköltségét nem vagyunk kötelesek vállalni. Az összeget legkésőbb az elállást követő 14 napon belül a megadott bankszámlaszámodra utaljuk vissza vagy soproni irodánkban személyesen vehető át. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerülő költségek (pl. visszaküldés postadíja) Téged terhelnek. Az elállás és vásárlásaid további jogi feltételeiről itt tájékozódhatsz bővebben.

Kérünk, hogy előzetes egyeztetés nélkül ne küldj vissza terméket, mert az így érkező csomagokat nem tudjuk kezelni! Az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem vesszük át!

Levelezési címünk: Innovative Group Kft. 9400 Sopron, Bem u. 3.

További kérdéseid esetén szívesen állunk rendelkezésedre:

E-mail: info@ora-karora.hu

Keresés